Boss ME-70

Öncelikle herkese selamlar foruma yeni kayıt oldum...
Stagg L400-BK sahibiyim.Amfi olarak Roland Micro Cube var.Orta derece bi gitaristim.Öncelikle gitar almayı düşündüm fakat prosesörlerin performansını görünce benim gitarımdan bile iyi bi ton alacağımı sanıyorum.Sonuç olarak prosesör almaya karar verdim.Bütçe 500 TL civarları.Bosslara her zaman bi ilgim vardır.Aklımda ME-70 var.Nasıl bir prosesördür?Kullanan varmı??

NOT1:Analog mu prosesör mü diye çok araştırdım.Prosesörler aklıma daha çok yattı.Analogu kendi müziğimi yapmaya başladığımda alırım(Yaş biraz büyüdüğünde).Tabiki ozamana kadarda analog pedallar tarih olmassa:D

NOT2:Lütfen başka bir prosesör önericekseniz ME-70 e göre yaraları ve zararlarını yazarsanız sevinirim.

Saygılar... :D :D :D :D
 
Öncelikle şu soruya açıklık getirelim;
ANalog pedal mı prosessör mü?
Analog pedal dizmek gerçekten iyi derecede masraf isteyen bir iş. Eğer orta düzeyde bir gitaristsen zaten bu kadar masraf yapmana gerek yok. Haa tabi cok paran varsa ayrı mesele

Prosessör en mantıklı seçim yoludur. Bahsettiğin fiyat çerçevesinde me 70 mükemmel bir prosessördür.
Bossun Cosm teknolojisi kullanıldı ve sesleri hiçte dijital değil. Gayet kaliteli. zaten içinde bossun kendi pedal modellemeleri mevcut.

Gitarın hakkında pekte tecrübe sahibi değilim fakat gördüğüm kadarıyla berbat bir gitar değil. En azından idare edebilirsin. Bence önceliği prosessöre verip gitarı ikinci plana atmalısın. Me 70 gerçekten de başarılı bir prosessördür. ama 1000 lira da veririm diyebiliyorsan zoom gt9.2 de başarılı bir prosessördür.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
arbatuile valla çok teşekkür ederim.Günde PC yasak bana notlardan dolayı, hergün bakıyordum cevap yoktu,ALLAH razı olsun.Evet gitarın berbat değil.Aksine çok iyi bi gitar aslında kendi fiyatına göre.Birçok İbanez denedim benim gitarın fiyatında ama hepsi tırışka:D 1000 lirada verebilirim.Ama ME-70 benim için yeterli diye düşünüyorum.Vereceğim 420 lirayı alacağım gitara bırakırım daha iyi bir gitar alırım.
 
fakirin ekmegi umutdur tadındaki digitech rp 100 ümün yanında
boss me 70 i dün tecrübe ettim gercekten tonları güzel.gereksiz ama ek bilgi olarak
RP 100ün sesi boss me 70in sesi yanında cok dijital ve yapay oldu biranda.zaten bildigim kadarıyla me 70 de boos gt 8deki alt yapı kullanılmıs tonları gayet doyurucu cıkıyor..
 
Geri
Üst