ZW EMG (H-H) Manyetikleri (H-S-H) düzenli gitara takmak?

Merhaba Arkadaşlar,
Bir seminer icin yurtdışına çıktığımda sıkıntıdan gezip tozmaya vakit bulduğumda öyle hevesten , bir müzik marketten Zakk Wylde abinin bir od. pedalından bir de manyetiklerinden almıştım. Manyetikleri bendeki Ibanez RG 2550 prestige (H-S-H) gitarıma takacaktım .

Ama Türkiye'ye döndüğümde, bunun pek iyi bir iş olmayacağı geldi aklıma, birkaç arkadaşa da sordum iyi olmaz dirençleri farklı vs. dediler.

Burada sormak istedim , böyle bir kombinasyondaki gitardan humbucker ları çıkartsam da yerlerine EMG leri baglasam olmaz mı ? Illa ortadaki single manyetiği iptal etmek mi gerekiyor ??

Teşekkür ederim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Yani bütün akım EMG ler üzerinden gecer, single zaten bir işe yaramaz, ayrıca da EMG nin performansını düşürür gibi birşey mi acaba? :)
 
Şimdi üstad, emg ler aktif, yani içinde sinyal güçlendirici preampli var ve single pasif, yani güclendirici katı yok. emg nin çıkısını kontrol edebilmek için 25k potansla kontrol ediyolar bunun la single manyetiği kontrol etmeya çalışırsan sadece boğuk kapalı fısır fısır bi ton çıkar :)
 
Geri
Üst