ibanez grg270b mi rgr321ex ki yoksa rg370dx mi

bana göre rg 370dx 3 senedir kullanıyorum gayet rahat kullanabileceğin bir gitar. grg270 i hiç önermiyorum klavyesi rahat gelmedi bana. rgr321ex i hiç kullanmadım bilmiyorum. o parayla alınabilecek en iyi gitar rg 370dx.
 
İbanez, grg serisini herhaldi nasıl dandik bir gitar yapılır gibi bir deneme için üretmiş. Gerçekten aşırı rahatsız bir gitar. Gitara yeni başlayacak bir kardeşim almıştı 2 sene önce bize sormadan kafasına göre resmen kakmışlar oğlana... Yazık günah çocuk gitardan soğudu... Çok ilginç bir özelliği var ama gitarın gerçekten bak... Floyd rose ile action a girişiyorsun ya hani abuk sesler çıkartıyorsun, heh işte floyd rose a sapta destek veriyordu... çatttttt çuttttt gıcır gucurrrrrrrrrr...bommm güzel olaylar oluyordu :D
 
370dx alayım deme. Çok kötü bir flodu var. Teller penayla birlikte geliyor. Sahnede en fazla 10 parça taşıyabilirsin, çok ağır malesef. Fiyatını haketmiyor.
 
Dostum bu bütçeye 2. el gitarlara bakarsın daha rahat edeceğine eminim niye mi söylüyorum bu fiyata sıfır ibanezler hiç iyi değildir.Ağacı Manyetikleri tremolosu ve sapı kalitesiz üretimdir.
 
RG 370 DX 800 TL zaten sifiri , 400 TL butceyle nasil alsin arkadas. 2. el alabilir anca ve muhtemelen de o fiyata alabilecegi en iyi gitar odur. Yoksa o fiyat araliginda ne var ki Epiphone LP Goth var 2. el olarak herhalde. O da RG 370'ten daha agir olabilir muhtemelen. Butceni yukseltirsen 700 TL'ye falan baya guzel gitarlar bulabilirsin ama en kalite gitarlarin 2. eli 900-1000 TL'dir. 2 milyarlik bir gitari bile 1 milyara bulabilirsin. Bu butcelere cikamiyorsan da dedigim gibi en iyi cozum bence Rg 370 Dx almak. ucuza is kapanir.
 
Geri
Üst