Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Merhaba arkadaslar gitar şudur :
Ibanez.IbanezXPT7004117.jpg

İbanez Xpt 700 özellikleri :
Sap: 5parça Wizard II Akçaağaç/Ceviz Thru neck
Gövde: Maun
Fret: Jumbo fret
Köprü: Edge III
Sap Manyetiği: DiMarzio® D Activator™ (Humbucker)
Köprü Manyetiği: DiMarzio® D Activator™ (Humbucker)

Gitar suanda gelmedi ama gelene kadar sizden bilgi almak istedim cok butcem yok ikinci el almayi dusunuyorum 300-500 arasi. Ayrica ogrenciyim ve apartmanda oturuyorum bu yuzden lambali veya hybrid dusunmuyorum maddiyattan simdilik kacinmak adina modelling bir amfi istiyorum ve kafama Blackstar id core 10v2 modeli yatti spider line iv 15 i pek begenmedim ve cort mx15r vardi bende o da tonaj acisindan iyi gelmedi. Sizin tavsiyeleriniz neler ?
 
Sesi kısıkken verimli kullanabileceğim bir amfi ariyorum. Laneyin cub8 5 wattlik amfisini almayi dusunuyordum fakat o kadar dusuk watta lambalar isinmaz ve tonun guzel gelebilmesi icin yine de sesini acman gerekir dediler. O parayi bosuna harcama 30 watt al transistorlu daha iyi kullanirsin dediler. Mexican Fenderim var ve sesleri daha parlak seviyorum cleanlerde basarili ve evde calmaya uygum bir amfi onerebilir misiniz?
 
En kötü halde attenuator ile kısık seste performans alamayacağınız hiçbir amfi yok. Bu yanlış bilgileri aklınızdan çıkarıp lambalı bir Fender amfi almalısınız. Bütçenizi yazmamışsınız fakat son zamanlarda ortalıkta fazlasıyla uygun fiyatlara Blues Jr. görünmekte mesela.
 
Geri
Üst