Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Selam abi nasılsın? Biraz daha çıkabilirim ya da üstünü 1 ay içinde tamamlarım dersen bendeki ENGL 2x12lik Celestion Vintage 30 vereyim.
 
agmed demiş ki:
Selam abi nasılsın? Biraz daha çıkabilirim ya da üstünü 1 ay içinde tamamlarım dersen bendeki ENGL 2x12lik Celestion Vintage 30 vereyim.

kesinlikle kaçırma derim.....sorduğun iki kabin bunun yanına bile yaklaşamaz.... ikisinin fiyatının toplamı engl kadar etmiyor bile...
 
Bence denemeden hiçbir kabini alma,ben marshall tsl100 ü ibanez kabinle kullandığımda nefret etmiştim.. Mesa'ların da en iyi performansı kendi kabinleriyle verdiği söylenir..

Ama verdiğin linklerdeki kabinler ''agmed'' in kabininin yanına yaklaşamaz gerçekten :)
 
Arkadaşlar cort x5 elektrogitarım var.genelde thrash ve heavy metal,arasıra da rock müzik yapmak için tonları geniş olan bir ekipman düşünüyorum.
aklımda 2 şey var.
ya sadece roland cube 20x alıcam.üzerindeki efektlerle ton oluşturucam.
veya 15 wattlık marshall veya ibanez bir amfi alıp metal muff takıcam.
sizce hangisi daha tatminkar olur ?
 
15 watt lık marshall veya ibanez alırsan metal muff kullanmana gerek yok thrash çalıyorsan işini görür ton yelpazem geniş olsun diyorsan ibanez tbx 15 parametrik eq faktörü parametrik eq nun ne olduğunu araştır anlıyacaksın zaten ama bu tip başlıklar açmıyoruz ne alsam başlığı var yukarda oraya yazıyorsun cevaplıyoruz zaten kilitlenir başka merak ettiğin birşey varsa burdan değil dediğim başlığa yaz cevaplayalım.
 
hocam orda kaynar diye oraya açmaktan çekindim :)
sanırım roland micro cube alacağım.1 sene kadar işimi görür diye düşünüyorum,ardından satıp güzel bi amfi,yanına da güzel bi analog dizerim :)
birşey daha sormak istiyorum sakıncası yoksa.
roland 20x ile roland micro cube arasında watt farkı dışında tüm farkları söyleyebilir misiniz ?
 
Roland Cube 20 Derim ben. Kötü bir amfi alıp pedalla vs. uğraşacağına iyi bir amfi alıp hem iyi sound alırsın, hem de uzun süre seni götürür.
 
arkadaşlar ben ibanez 10 watt almayı düşünüyodum ama bugün nette gezerken boston ga 15r 15 wattlık bi amfi buldum fiyatıda 80 90 civarı bu benim ilk amfim olucak o yüzden yeteceğini düşünüyorum sıfır almak istemediğim için boston alayım diyorum ama boston hakkında bir fikrim yok sizce hangisini alayım fikir verirseniz sevinirim
 
Oraya sorunu yazarsan daha iyi olur çünkü bildiğim kadarıyla bireysel soru başlığı açılması yasak. Moderatörler kilitleyebilir diye uyarmak istedim ama belki de kilitlemezler, onların bileceği iş.
 
200 liradan asagi alacagin butun amfiler ayni arkadasim hic kasma.sonucta boyle bi amfiyle ve x2 ile herzaman dandik bi sonuc alacaksin ve asla tatmin olmayacaksin.hic kasma al birini.
 
Geri
Üst