Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Anladım teşekkür ederim. Kapsamlı bir araştırma yapacağım internetten uzun uzun. Bu voltaj uymazığıyla alakalı da teknik destek alıyorum bir elektrik-elektronik mühendisinden :D Zamanı gelince bütçeye göre en mantıklısını seçip halledeceğim. Kararı verip, arkadaşım gitmeden cebine parayı koyduğumda derim bu aleti alıyorum diye sonuçlandırmak için. :) Teşekkürler.
 
KoNt87 demiş ki:
5150 kullandım dün.Cleanleri o kadar güzel değil.
Ya da ayarlamayı beceremedik(büyük ihtimalle)
Driveları ise süper ötesi!
Benim standard SSS stratımı metal canavarına dönüştürebildi :)
JSX de 5150 ye yakın diye biliyorum

5150 Van Halen ekolu seyler icin de uygun olur, gerci death metal/hardcore camiasinda da cok ragbet goren birsey, ben daha buram buram 80's kokan bir ampli alirdim gerci.

Peavey Windsor'a ben de +1 diyorum.
 
Bizzat denedim, bayagi guzel bir amerikan karakteri var, gain esigi de gayet yuksek sayilir, fiyat performans olarak cok iyi.

Tavsiye ederim Jet City'leri gercekten.
 
Merhaba arkadaşlar gitarımı modifiye edeceğim için anfimi satmıştım emg 81 -85 aldım aklımda şunlar var Laney LX20R bunu 2. el alıp birde yanına mt 2 atsam nasıl olur sizce ?
 
Yapmak istediğin tarzı, gitarını, bütçeni söylersen daha yapıcı cevaplar alabilirsin. Ya da işe Türkçe sözlük alarak da başlayabilirsin ;)
 
Arkadaşlar, Fender'in olabilecek en hesaplı lambalı amfisi hangisidir?

Esasen 400 TL civarında bir bütçem var. Daha önce kullandığım aletlerde kafama yatan tonu Fender'de bulabildiğim için onu tercih ediyor olsam da alternatif önerilerinize de açığım.

Epiphone valve jr da tavsiye edildi ama sanırım bütçemi aşıyor. Bir diğeri Fender Champion 600 tavsiye etti... Mydukkan'dan gördüğüm kadarıyla fiyatı pahalı ve stokta yok.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Geri
Üst