Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

marshallin 15liği alsamm micro tatmin etmiyor efekler çok fazla ama tonlarr!
gitarım yamaha pacifica 112xj
 
Marshall ı denedin mi? Renkler ve zevkler gerçi birşey denemez ama bence dene tatmin ediyorsa tonlar seni kimse birşey diyemez. Yada roland ın biraz üst seviyelerine bakabilirsin ikinci ellerine.Bende roland cube 30xl vardı .300 yada 350 idi tam hatırlamıyorum satmıştım. Efect üniteside mevcuttu. Bu tarz birşey alırsan efect cihazınada gerek kalmaz. Bence efectten öte alabildiğince iyi amfi almaya çalış.
 
2. eli 400 liraya Line 6 - SPIDER IV 30 lar var, celestion 12 inç speakera sahiptir. Üzerinde de reverb, phaser, sweep echo, delay chorus gibi efektler de mevcut ve bunları kaydetmen için de 4 kanalı var, ayrıca dipses gürültüsü yok içinde noise gate bulunuyor. Tonlarını kanallara kaydedip ilerde footswitch takviyesi ile ev için canavar bir amfi haline getirirsin.
 


düşündüğünüz rakama roland micro cube bence uygun.taşınabilir...başlangıçta pedal vs almadan idare edersiniz...keyifli de....farklı amp modelleri olması avantaj...2.elde de ileride rahat satarsınız..popülerdir...
 
merhaba arkadaşlar. elektro gitarım için evde kullanacağım taşınması kolay bir amfi almak istiyorum. bunun için roland micro cube ile line 6 micro spider arasında kaldım. hangisi daha iyi? yardımcı olursanız sevinirim.
 
biraz daha para biriktirip 12" hoparlöre sahip bir amfi almanı tavsiye ederim. Çünkü saydığnı amfilerde bir hafta sonra çıkan ses sinek vızıltısı sesini aratmayacak. Bu tür amfiler insanın yeteneğini de köreltir. o yüzden daha hacimli sese sahip amfilere yönelmeni tavsiye ederim.
 
Bunlar hoş pratik egzersiz amfileri ya da yazlığa filan giderken kolayca taşımak için olur ama gitar tadı almak için hiçbir kriter belirtmemişsin ama (fiyat...) Marshall 20-30 watt civarı birşeylerle araştırmaya başlayabilirsin mesela. Ya da micro değil de normal Cube serisine bak en azından....
 
benim okulumda şahane bi müzik odası var.bi sürü de amfi var. bu odayı sık sık kullanıyorum o yüzden pahalı bi amfiyi gerek görmüyorum.evde çalışırken kullanabileceğim ve kursa giderken yanımda götürebileceğim iki modelden söz ettim. bu ikisi hakkında görüş belirtirseniz sevinirim..
 
Geri
Üst