Fender Mexica Stratocaster mı Prs Se Custom 24 mü?

Hocam burada alacaginiz cevaplari herkes kendi zevkine gore verecektir.Ayrica alacaginiz gitari da sadece sizin deneyip sevme sansiniz var.Ben modifiyeli bi mexi tercih ederim sahsen...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Çok yardımcı oldunuz.
Ben zaten arasındaki farkları merak ediyorum, ne işe yararlar, hangisi ne tarz müziğe hitap eder, hangisi nasıl tonlara sahiptir vs.
Tenkit edeceğinize yardımcı olsaydınız zamanınız daha verimli ve değerli geçerdi, belli ki bu konuya hakim değilim bilgilenmeye ihtiyacım var, mesaj yazmış olmak için yazmayalım lütfen.
 
Farklı özellikleri sahip iki gitarın ismini verip "Her açıdan değerlendirin." diyorsun. Bir de üstüne "Mesaj yazmış olmak için yazmayalım lütfen." diyorsun. Tabii tabii, hemen değerlendirelim paşam. Burada sayfalar dolusu bilgiyi boşuna verdik senelerdir.
 
selam,

Amerika'nın ekonomik durumu hala iyi değil...
Ürünlerine indirim olabilir...dolar düşüşte...
Eğer tam aradığınız gitar yoksa bekleyin derim...
her açıdan tepkilere açık konu...

hoşçakalın
 
dostum bu sitede herkes virtüöz olduğundan çok fazla yanıt alamazsın.Böyle sorular garip gelir çünkü.En güzeli gir youtubeye yaz aradığın modelleri dinle tonlarını.yada git bir iki yere çal eğlen kendin yorumla:)

lafım kimseye değil alınmasın kimsecikler...
 
Doğru insanlara yanlış tepkiler veriyorsunuz, sen fender mex. mi cort strat mı gibisinden sorular sorsan, x6 mı grg mi diye sorsan tamam insanlar karşılaştırma yapar da, mexica strat. ile prs se farklı amaçlı gitarlar bildiğim kadarıyla, buraya bunu sorman için 2 gitar hakkında da hiçbirşey bilmiyor olman lazım, hiçbirşey bilmiyorsan da google a sor önce, işin içinden çıkamadığın vakit gel burada sor bu nedir şu nedir diye, böyle hazırcılık armut piş ağzıma düş mantığı olmaz, buradaki hiçkimsenin görevi değil sana yardım etmek ama elinden geleni yapata bu şekilde konuşma hakkınız yok.Biraz daha anlayışlı olun mantıklı sorular sorun herkes işini gücünü bırakır size cevap verir zevkle zaten.
 
Geri
Üst