Samsun'da bulabileceğim elektro gitar ve amfiler.

Arkadaşlar merhabalar, öncelikle bu konuyu bir başka bölüme mi açsaydım bilmiyorum, yanlış bölüme açtıysam özür dilerim. :(

Samsun'da yaşayan arkadaşlara soruyorum;

Samsun'da bildiğim kadarıyla çok fazla müzik aletleri satan mağaza bulunmamakta, siz bildiğiniz mağazaların adlarını ve oralarda gözünüze takılan bazı gitar ve amfileri söyleyebilir misiniz rica etsem acaba? (Tabi ki hepsini sormuyorum, birkaç örnek yazıyorum aşağıya) (Forum kurallarına aykırı birşey varsa tekrardan özür diliyorum)

Mesela, Ibanez'in TBX15R ve TBX30R amfisi, Marshall'ın Mg15FX ve MG30FX'i, Randall V2XNM, Roland Micro Cube ve Cube 15x,20x veya 30x amfiler.

Cort'un X-5, X-11, X-Th, X Custom HT ve Kx-Custom modelleri (Özellikle Kx-Custom)

Teşekkürler. :)
 
Selam. Samsun Nüans müzik'e başvurabilirsin. Serdar abi yardımcı olacaktır, çok iyidir. Herhangi bir markanın, herhangi bir modelini getirtebilirsin Serdar abi ile. Diğer müzik marketleri kesinlikle önermiyorum, nedenlerini çok merak edersen özel mesaj atarsın. :) Kolay gelsin.
 
Deneme olayı biraz zor Samsun'da. Dükkanı ile stüdyosu aynı mekanda olan bir yer lazım bunun için. Okyanus müzik öyle fakat, şu gitarı alıp stüdyoda deneyebilir miyim şeklinde sorulan bir soruya negatif cevap alma şansın yüksek. Neyse, kolay gelsin işin zor. :D
 
Tonguch'un uretecegi amfi bunlarin hepsinden iyidir fakat bu siralar baya yogun olmasi lazim. Istersen kendisiyle bir gorus. Biraz tuzlu gelebilir bu saydiklarina gore fiyati. Yine de bir konus derim.
 
Geri
Üst