Atlıkarınca (Numetal-Hardcore-Progressive) - Ankara

Atlıkarınca’nın temelleri 2006 yılında daha önce başka projelerde birlikte çalışmış olan, Volkan Güner ve Berk Özdal tarafından atıldı. Beste taslakları üzerinde çalışılırken, grubun kurulma aşamasında bir çok eleman değişikliği yaşandı ve tarz konusunda farklılıklar oluştu. Pek çok farklı isim ile çalışmayı deneyen Atlıkarınca’nın oturmuş ilk kadrosunu 2009 yılında Volkan Güner, Hilal Ölmezses, Berk Özdal, Emrah Hürkan ve Meriç Tümer oluşturdu. Hilal Ölmezses’in eğitimine Türkiye dışında devam etmesi ve Emrah Hürkan’ın çeşitli kişisel sebeplerle gruptan ayrılmasından sonra aynı yıl içinde Alper Önen gruba katıldı ve Atlıkarınca bugünkü kadrosunu kurmuş oldu. Beste çalışmalarına hız veren grup 5 beste tamamladı ve 2 tanesini kaydetti. Atlıkarınca, 2010 yılında 13. sü düzenlenen Tuborg Rock Station Festivali kapsamında ki Rock Station Albüm yarışmasında 176 grup arasından ilk 10 a kalarak, yarışma finalinde ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de sahne aldı. Atlıkarınca; hardcore, numetal ve progressive öğeler taşıyan müziğini sürekli ileriye taşımak ve kendine ait bir tarz yaratmak için çalışmalarına devam etmektedir. Yeni besteler ve coverlar kaydedildikçe MYSPACE ATLIKARINCABAND ve FACEBOOK ATLIKARINCA adresleri üzerinde takip edebilirsiniz, sitede grupla ilgili gelişmeler ve görüntülerde yayınlanacaktır.


Myspace: http://www.myspace.com/atlikarincaband
Facebook: http://www.facebook.com/atlikarinca
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Grubumuzun myspace sayfası güncellenmiştir. Bize ait bestelerin ve coverlerin kayıtları tamamlanmıştır ve eklenmiştir. Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Grubumuz Ankara Retro stüdyolarında iki adet bestesini kaydetmiştir. Merak ve takip edenler myspace sayfamızdan dinleyebilirler. Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Geri
Üst