Guitar Rig... En sonunda gitaristler icin reason

ben fast track usb aldım ama guitar rig ile ses alamıyorum programdan ve program açıkken windows media player çalışmıyor fast track ile guitar rig kullanan var mı?
 
direkt bilgisayara takıp (sadece dönüştürücüyle, pedal ya da prosesör kullanmadan) çalıştırabilir miyiz? Guitar FX gibi bir program mı bu? ve eğer öyleyse ondan daha mı iyidir?
 
laptopta onboard ses kartıyla kullananlar varmış nasıl giriyoruz gitarı direk mi microfon girişinden line in olarak girdim ama herhangibir ses lalmıyorum biraz bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler..
 
guitar rig 3

arkadaşlar. Guitar rig 3 hakkında birşey sormak istiyorum.

işlemcim: intel(R) Core(tm) duo cpu t2350 1.86Ghz-1.9Ghz
bellek : 1Gb Ram
Conexant High Difination Audio ses kartına sahip diz üstü bilgisayarım var.
guitar rig programını kullanıyorum. tonlar, sahip olduğu zengin seçenekler küçümsenecek gibi değil fakat senkron kayması, seste gecikme yaşıorum. nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
saol arkadaşım. o programı indirdim ama bi yararı olmadı. saolasın yine de. farklı bir olasılık olarak n'apabilirim die düşünüorum. 2gündür düzeltemedim şu sorunu...
 
walla bi çözüm üretirsen çok sevineceğm. ben beceremedim bir türlü. processorümü barda bırakıyorum. evde takılmak için bu program baya hoş ama şu senkron hatasını çözemedim.
 
normal şartlarda bu hatayı vermemesi lazım,programın en düşük configuration ayarlarından baya yüksek bi bilgisayar elimdeki am ben de anlamadım. olmadı harici bi ses kartı almak lazım.. o da ii para :)
 
M audio fast track program için gayet başarılı bir ses kartı fakat olay sadece seskartında bitmio iyibir işlemci ve ii bir verim için en az 1GB ram lik bir bilgisayar gerekli. ben hala şu senkron olayını çözemedim,aslında senkron olayını çözdüm ama bu seferde output outputlardan ses alamıyorum. programın input ve output sinyalleri çalışıyor,ama pc ses vermio. ?? ne biçim iş anlamadım.
 
Buffer ayarları ( eğer ulaşabiliyorsanız) yine yardımcı olabilir. Buffer ayarını düşük tutmaya çalışın.

Çıkıştan sinyal alamamanızın sebebi büyük ihtimalle çıkış olarak gösterilen yolun yanlış olmasıdır. Ayarları kontrol edin. Senkron olayını nasıl çözdüğünüzü söylerseniz ona göre yanlışın nerede olduğunuda söyleyebilirim bu çözüm doğru olmayabilir çünkü.
 
selamlar
gitar tonum icin analog bir effekt seti kurmak isityorum
ancak hangi marka hangi pedala ihtiyac duyacagimi kestiremiyorum (teknik bilgim yeterli degil)

bu programla once dijital bir setup kurup ona gore ihtiyaclarimi belirlemek ve ona gore pedal satin almak mantikli midir (ayni benzer sonucu verir mi)

bir de bu program onboard bir ses karti ile calisir mi

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
 
Evet yaklaşık bir ihtiyaç listesi belirleyebilirsin ben yinede gidip aletlerin gerçeklerini denemeyi tercih ederdim.

Çalışır Asio4All sürücülerini kullanmayı unutma gecikmeyi minimumda tutmak için.
 
Me_ThuS demiş ki:
Evet yaklaşık bir ihtiyaç listesi belirleyebilirsin ben yinede gidip aletlerin gerçeklerini denemeyi tercih ederdim.

Çalışır Asio4All sürücülerini kullanmayı unutma gecikmeyi minimumda tutmak için.

cevabin icin tesekkurler
gerceklerini denemek icin sanirim bir dukkana girip birkac gun sabahlamam gerekecek en azindan ne almam gerektigini bilerek giderim.

driverlar icin kastettigin su sanirim http://www.asio4all.com/

peki guitar rig'i virtual bir gitarla veya bilgisayara gitar girmeden yine verdigi sesleri deneyebilir miyim?
 
Mididen ses üretecek bir araç değil kendisi ses efektörü basitçe. Bir ses sinyaline ihtiyacın var yarattığı etkiyi anlayabilmek için. İlla gitar olması şart değil tabikide asıl amaç gitar o yüzden en yüksek verimi bu şekilde alırsın.
 
arkadaşlar m audio fast track usb ile hiçbir sorun çıkmadan kullanıyorum guitar rig 3ü, eğer sadece evde çalmak için prosesör vs. arıyorsanız onun yerine m audio ses kartı alın, hem daha ucuz hem daha mantıklı tavsiye ederim,

yalnız bazı drive tonlarında kötü bir dip gürültüsü oluyor bende single manyetik bir gitar kullandığım için olduğunu düşünmüştüm ama hum. bir gitar bağladığımda da aynı sonucu aldım. aynı sorunu yaşayan oldu mu aranızda?
 
holyterror demiş ki:
peki guitar rig'i virtual bir gitarla veya bilgisayara gitar girmeden yine verdigi sesleri deneyebilir miyim?

evet deniyebilirsin. kullanmayı düşündüğün vstnin vsti kanallarındaki çıkışı bulur o çıkış kanalına efekt olarak istediğin programı koyarsın ve olur biter...

bu arada gutiar rig efektli jan janlı sesler için güzel , sağlam tonlar için amplitube daha iyi bu başlıkta bahsedildi mi bilmiyorum...
 
merhabalar

bu programla kayıt yapanınız var mı?
cakewak kuanıyorum ama ordan kanal açamadım
programın kendisinden kaydedeyim dedim bu efer de efektsiz kaydediyor ben efektli çamama rağmen..bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
Geri
Üst