The Cranberries ( 22 Temmuz İstanbul , 23 Temmuz Çeşme )

Tc_band.JPG


The Cranberries ülkemizde

22 TEMMUZ PERŞEMBE İSTANBUL
23 TEMMUZ CUMA ÇEŞME

Dolores O’Riordan ve The Cranberries’in orijinal grup üyeleri yedi sene sonra yeniden bir arada!

“Zombie”, ”Ridiculous Thoughts”, ”Ode To My Family”, “Linger”, “Animal Instincts” gibi efsane parçalarıyla dünyanın hemen her yerinde milyonlarca kişinin kalbini çalan, müzikleri ve Dolores O’Riordan’ın inanılmaz sesiyle hepimizin ruhunu adeta kendilerine esir eden THE Cranberries, UNILIFE organizasyon tarafından 22 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek konserlerle Türkiye’deki hayranlarının kalplerini 7 senenin ardından yeniden fethedecek.

Ocak 2009’da Dolores O’Riordan’ın Dublin Trinity College’da grup üyeleri ve Noel & Mike Hogan kardeşlerle birlikte verdiği konser, grubun 2003’ten beri birlikte gerçekleştirdikleri ilk konser olmuştu.

Hiçbir zaman resmi olarak dağılmayan ancak bir süreliğine birlikteliklerine ara veren grup üyeleri bu konser sonrasında birbirlerini ve The Cranberries olmayı ne kadar özlediklerinin farkına vardı.

“The Cranberries olarak eski grup arkadaşlarım ile yeniden bir araya gelmeye karar verdim. Birlikte yepyeni parçalar yazarken, konserlerimizde The Cranberries’in unutulmaz parçalarının yanında yeni solo albümümden parçalar da çalacağız” diyor Dolores ve hayranlarına özel bir mesaj gönderiyor “Hepinizi çok özledim ve umarım konserlerimizde yeniden buluşma imkanımız olur”

Gitarist ve yardımcı söz yazarı Noel Hogan ise “ Herbirimiz geçen yıllar içinde kendi projelerimiz üzerinde çalışırken bireysel deneyimlerimizden pek çok şey öğrendik” diye belirtirken ekliyor “ Artık The Cranberries olarak deneyimlerimizi biraraya getirip birlikte ilerleme zamanı geldi.”

Yedi senenin ardından birlikte sahnelere dönmeyi ve konserlerinde hayranlarıyla yeniden bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen The Cranberries’in Avrupa turnesi 5 Mart 2010 tarihinde Lille, Fransa’da start alacak.
The Cranberries’in Türkiye’deki hayranlarıyla buluşması ise 22 Temmuz 2010 Perşembe akşamı İstanbul’da ve 23 Temmuz Cuma akşamı da Çeşme’de olacak.

Çeşme’de gerçekleşecek konserin, müzikseverler ve The Cranberries grubunun Türkiye’nin dört bir yanındaki hayranları için en büyük avantajı ise, konsere katılmak isteyen ve İstanbul dışında yaşayan müzikseverlerin yaz tatillerini, The Cranberries Çeşme konser tarihine denk getirebilme imkanı olacak.

http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=161
 
Geri
Üst