Metal Muff mı ? Line 6 Uber metal mi ?

Ardakaşlar thrash metal/metal core tarzlarıyla ilgileniyorum elimde MXR doubleshot var fakat bu tonlara yeterli olmuyor MXR o yüzden bu ikisinde kararsızım pedalları hiç deneme fırsatım olmadı fakat incelemelerim bu ikisi için uygun olduğunu söylüyor ama hangisi yardımcı olun....
 
Bende metal Muff diyecegim.

Cok kullanisli bir pedal bikere sadece metal degil bu pedal ile blues yapan bile gormuslugun var :) onun disinda eq ayarlari ve kendini boost lamasi da cabasi.
 
Metal Muff kesinlikle. Uber Metali denedim, Metal Muff kadar oynak değil tonu. Yani Metal Muff ile 80 farklı ton çekebileceksen farklı şarkı ve tarzlar için, Uber Metal ile ancak 30 tane çekebilirsin gibi.
 
Metal Muff iyidir ancak araştırmadıysan Radial Engineering ürünlerine bak derim. Ayrıca tüplüdür kendileri ama daha pahalıdır. Türkiyede satıcısı var İstanbulda mydukkan.com daydı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Aslında elimde doubleshot var fakat istediğim tonu alamıyorum o keskinliği köşeliği bunun nedeni ne olabilir ve doubleshot kalsın mı yoksa Metal muff mı ? MXR Dime distortion mu ????
 
3 pedalida kullandim suan. Doubleshoot i 2 yil kulladim sattim. Muff i denedim kullandim. uber metalide satliga cikarttim. Uber ile daha tiz, metalzone tonlari alabiliyosun. Muff ile o keskinligi alamiyosun. Muff daha mid karakterli bi pedal. Ki ben mid karakterli pedallari sevmisimdir. Ama 2 sininde sevmedigim ozelligi koseli tonlar vermesi. Ozellikle sololarda. Uber in bi artisi uzerinde 2 kademeli ve cok basarili noise gate inin bulunmasi. Muff iyi guzeldir fakat cok cok basarili bi pedal degildir ki fiyatindan bellidir. Eger butcen uygunsa cok daha kaliteli butik pedallara bak.

Ayrica Drive tonlarinda zaten signature pedallara bakma. Vai pedali yada dime pedali gibi. Bildigin uzre onlar amfi drive i kullaniyor ve bunlar sadece modelleme gibi benzer mantikla uretiliyor. Fakat onlarda her amfide farkli karakterler verebiliyor. Ki zaten demolari hep ozellikle alltube amfilerde yapiliyor.

Double shoot da mid katakterli fazla ritme gelmeyen etli bi tona sahip. Ben daha cok soloda kullanirdim ozellikle 2. Kanali. İlginc bi karakteri var. Ama fikrim asla metale tam ayak uyduramadigidir.

Ozellikle Wampler triple wreck tercihimdir. Mesa recto soundu yapisinda bi tonu vardir. Yapay degildir ve bence amfi sounduna en yakin metal drive i veren pedallardan biridir. Wampler in tum pedallarni bu konuda tek gecerim. Muff in Tr de bile yuzlerce 2.eli bulunurken. Bu urunlerin ebay de bile cok cok 2.elini bulamazsin. Cok kaliteli bi firmadir. Usa fiyati bile 200 dolarin ustunde pedallardir.

yada en kotu Mxr fullbore pedalina bak derim
 
Geri
Üst