pedal dizilimi acil yardım

selamlar. elimde bir ts9, bir mxr supercomp, bir earnie ball volume pedal bir de crybaby var. kullandığım sıraya gelecek olursak; gitarı ilk olarak compressore giriyorum ondan aldığım çıkışı ts9la drive ediyorum sonra ondaki çıkışı wah a giriyorum onun çıkışınıda volume e bağlayıp sesi kısıp açıyorum volumun çıkışınıda kabine giriyorum. yanlız sorunum şu wah ı açıp her devreye soktuğumda wahta boğuk bir ses elde ediyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim. whtan çıkan sesin daha cıyak daha keskin olmasını istiyorum benim wahtan ses oldukça boğuk geliyor bunu nasıl düzeltebilirim? dizilimimdeki yanlışları söylerseniz minnettar kalırım. iyi günler
 
Dizilim doğru ancak wahı distortiondan çnceye de koyabilirsin farklı ve daha hafif bir etkisi olur ancak öyle de kullanılır. Wahın cinsi modeli de çok önemli.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
çok teşekkürler arkadaşlar wah ın cinsi cry baby zakk wylde signature. dediğinizi denedim wah la drive ın yerini değiştirdim ancak wahı ileri değil kendinize doğru eğdiğinizde yani ses boğuklaşacağı zaman volume de düşüyor. ben çok uçlu adaptör kullanıyorum etkisi olurmu acaba.
 
Geri
Üst