Amplitube 2

M

metanoia

Bu programı kurdum fakat farklı bi ton alamadım. Gitar Standart Telecaster. Distortion sesi almak istiyorum programı kullanmayı bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz? Bilgisayara bağlıyorum fakat dediğim gibi farklı bi ton alamadım?
 
sag ust kosede farklı arayuzler var . tıkla ordakı ufak dıktortgenlere. amfı kafalarını gorebılıcegın kabınlerı gorebılıcegın ek pedal kullanabılıcegın ve efekt yazabılıcegın ekran var. gormeme ragmen yapamadım dıyosan farklı bı sorun avrdır. kfa kabın degısınce ses pat dıye degısır farkedememıs olmanda zor.
 
Bilgisayara mic girişinden bağlıyorsun, önce mikrofonu açıyorsun windows özelliklerinden tabi. Sonra ses alman lazım. Presetleri değiştirerek sesin değiştiğini farkedebilirsin. Amplitube 3 öneririrm presetleri çok sağlam ve baya fazla seçenek var.

Haa bir de unutmadan önce http://www.asio4all.com/ bu linkten asio4all 2.9 u indirip onu kur. Sonra amplitube ses özelliklerinden driver olarak asio yu seç. Gecikmeleri minimuma indirecektir asio, onunda ayarlarını kurcalayabilirsin. kolay gelsin
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Programları kurdum fakat ses alamıyorum sadece clean ton oda program çalışmadanda alınan ton. Bana o konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ayarları yapmayı bilmiyorum ilk defa kullandığım daha doğrusu kullanamadım için.
 
Geri
Üst