Kaçak

Forumda arama yaptırdığımda ancak ikinci sayfada bulabildiğim, orada da hangi grup olduğu konusunda ikilemlerin bulunduğunu gördüğüm için üzüldüğümden ve adamların daş gibi albüm çıkardığını göz önünde bulundurursak, "Amatür Gruplar" klasmanından çıkarılması gerektiğini düşündüm. Başlığı ben açmış bulunayım. Bilemiyorum belki aykırıdır, ama burada da kurallara ait bir bildiri görümedim. Her neyse. Silinebilir. Modaröterler bilir sonuçta.

Silahlı & Tehlikeli isimli albümleriyle müzik piyasasına atıldı grup. Kişisel görüşüm albüm 9,5 numara olmuş. Neden on değil? Slogan yok şarkısını dinlerken "Ceza mı bu ya?" demekten kendimi alamadım. Ondandır. Genel olarak enstrümanların gerek hakimiyeti, gerek tonları müthiş olmuş. Büyük merak içerisindeyim hangi ekipmanlar kullanılmış acaba.

Bakalım bu Cumartesi Eskişehir'e konsere geliyorlar. Öğrenme fırsatım olur umarım.

Saygılar&Sevgiler...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Dün konserlerine gittim,asıl konuşmak istediğim Övünç hariç diğerleriyle konuştum, imzalarını aldım.

Kesinlikle canlı dinlemeli, süperler.
 
Kaçak, piyasa grupların aksine birden fırlayan "taş" gibi grup, Övünç de zaten forumdan biliyoruz az çok, gidin benim gibi günlerce albüm arayın, son ses dinleyin efendim :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Valla ben albümü aramadım hiç, bi Kaçak olsa da dinlesek dedim. Sevgilim çağrıma kulak vermiş bulmuş gelmiş :D Konserlerinden önceki iki gün abanmıştım şarkılara :)
 
=) kaç ay wrath olsa da dinlesek dedim bi tane alan çıkmadı :D Kaçak iyidir, bakalım belki konsere çağırabilirim Ankara' ya, sponsorlar bi belli olsun bakalım şenliğin :) iyi gruplara hele çevremizdekilere elimizden geldiğince kapı açmaya çalışıyorum 3 günlük şeyimizle , umarım Kaçak' ı da görürüz sahnemizde...
 
Ada : Zombilerin Düğünü filminin soundtrackta yer almışlar. Film vasattı. Ama film sonunda yer alan şarkı (bkz. evlensen) hayvan gibiydi oha canına dedim. Süper iş çıkarmışsınız. Başarılar.
 
ayrıca bkz. biyografi

Uzun zamandır arkadaş olan Ali, Övünç ve Tuncay'ın birlikte ürettikleri müziği grup ve sahne müziğine dönüştürme hedeflerinden doğan Kaçak, 2006 senesinde kuruldu. Bu tarihten günümüze kadar, büyük festivallerden küçük barlara sayısız mekanda sayısız konser veren grup, yeni kurulduğu dönemde, demo kayıtlarını insanlarla paylaşabilmek için kendisine bir web sitesi açmak yerine promosyonlarını, daha etkili olduğunu düşündükleri internet üzerinden yapmayı tercih etti.
 
Geri
Üst