Kutsal

- KUTSAL - ÇIRILÇIPLAK
KUTSAL'ın yeni albümü 'ÇIRILÇIPLAK' müzik marketlerde yerini aldı.



4 yıl önce Los Angeles'a yerleşerek Amerika'da yaşamaya başlayan Kutsal, her şeye yeniden başlamanın ve sınırları bir silgiyle silip yeniden çizmenin heyecanını yansıttığı bu albümünün kayıtlarını Amerika'daki stüdyolarda ve dünyaca ünlü prodüktör ve müzisyenlerin katkılarıyla gerçekleştirilmiş. Aynı zamanda İngilizce sözlü versiyonu “Naked” adıyla Amerika'da da yayımlanan albümün prodüktörlüğünü Alcatrazz, Quiet Riot ve New England gibi efsanevi gruplarda çalışmış olan Jimmy Waldo ve Alper Çakır üstlenmiş. Davullarda ünlü Mr. Big grubunun davulcusu Pat Torpey ve Roberto Zicone, bas gitarlarda Joe Satriani, David Lee Roth gibi isimlerle olan çalışmalarından hatırlayacağımız Matt Bissonette ve Türkiye'nin önde gelen prodüktör ve müzisyenlerinden Tarkan Gözübüyük, klavyelerde Steve Williams ve Jimmy Waldo, gitarlarda ise Alper Çakır yer almış. Albümün mix ve mastring işlemleri de Grammy ödüllü işlere imza atmış başarılı mühendisler Michael C. Ross ve Gavin Lurssen tarafından gerçekleştirilmiş.

2002 yılında yayımlanan ve prodüktörlüğü Serdar Öztop ve Alper Çakır tarafından yapılan ilk albümü “Susuzluğun Geçti mi” ile yakaladığı başarılı çıkışın ardından Kutsal, yine tüm sözlere ve bestesi Alper Çakır'a ait olan “Eğer Bir Filmse Bu” adlı şarkı dışındaki tüm bestelere imza atarken, kapak fotoğrafları, renk, kıyafet seçimleri ve klip görüntüleri ile de “Çırılçıplak” albümünün iddialı bir çalışma olduğunu bizlere gösteriyor.

Öztop Müzik etiketiyle yayımlanan albümün ilk videosu “Çalmışsın Uykumu” adlı parçaya çekildi. Arda Yalkın'ın yönetmenliğinde Yeni Melek sinemasının tarihi binasında çekilen klip, Kutsal'ın enerjik hareketleri ile göz dolduruyor. Kutsal ' ın “Çalmışsın Uykumu” adlı parçasının klibini www.oztopmusic.com adresinden izleyebilirsiniz.

Profesyonellerle çalışılıp hazırlanmış profesyonel bir albümle, müzik tüm çıplaklığı ile yorumlanmış ve müzik sevenlerin beğenisine sunulmuştur.
 
Geri
Üst