AMPLITUBE 3 ÇIKMIÞ !!!

Amplitube 3'ü denedim amplitube 2 ye göre baya sağlam bir preset bank oluşturulmuş. Soundlar çok daha etkileyici ve gerçeğe yakın. Guitar Rig3 e ciddi bir rakip yani:) Hele bir kaç soundda geleceğe dönüş filminin Johny Be Good şarkısının aynı tonunu alarak çalınca mest oluyor insan :LOL: Burdan setupa para yatıranlara sesleniyorum, yazık günah paranızı çar çur etmeyin:)

http://www.youtube.com/watch?v=YaaP0cAFo5k

Düşünüyorum da bundan 5-6 yıl önce amplitube 1 ile bu soundları evdeki pc ile almam mümkün degildi. Şimdi laptopuma bağlayarak gayet tatmin edici soundlar alıyorum. Teknoloji ilerledikçe bu programlarında çok fazla gelişeceğini ve çok fazla tercih edileceğini tahmin ediyorum. Düşünsenize adamlar sizler için analog aletlerden sesler alarak simüle edip en iyi presetleri oluşturmuş size sadece seçip hmm bu ton güzelmiş diyerek çalmak kalıyor. Ya da bu tone şu marka wah pedalı da gider deyip ekleyip öyle çalıyorsunuz. Bence müthiş bir nimettir bu ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
revalver MK III diye bir program daha var. 50-60 MB falandı pek fazla birşey ummadan indirip kurdum fakat o da ne 8O onunda bazı presetlerı gayet başarılı, sesleri gerçeğe çok yakın asio driver ile 48000 Hz ayarında çalışabiliyor. Misc grubundaki soundlar gayet tatmin edici geldi bana ;) tavsiye ederim.
 
Gitarı Crybaby 535Q wah pedalına, ordan da Firewire Solo gitar girişine takıyorum tadından yenmiyor vallahi :) Mesa ve Marshall modellemeleri mükemmel.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ben nedense guitrRig4 ü dha çok beğeniyorum, ses kaydının kalitesi ve loop machine diğer amfi programlarında bulamadığım özellikler.

hangi bilgisayar ve özellikleri ile kullanıyorsunuz acaba? işlemci ve ses kartlarınız nelerdir? Ben onboard ses kartı ile iyi ses alıyorum fakat harici bir kart ile daha iyi ses alabilirmiyim ya da aradaki ses kalitesi farkı o karta vereceğim paraya değermi bilemiyorum
 
Burdan gördüm çıktıgını ve hemen baktım. Gerçekten çok başarılı olmuş. M-Audio fast track usb ses kartına gitarı direk girerek denedim. Boss Metal Zone pedal ve Metal Head amfi simülasyonları ile şu ana kadar ki amplitube ve guitar rig programlarında bir türlü elde edemediğim kuvvetli ve gerçekçi distortion tonlarını yakaladım. Kontrol donanımı ile birlikte almayı bile düşünebilirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
M-audio fast track kart nasıl peki?
yani bendeki onboard kart herhangi bir takılma yada gecikme olmadan ses veriyor bu karta o kadar para verip almaya değermi?
 
Sadece gitar çalacaksan ve gitar kaydı yapmayacaksan çok bi gereği yok. Çok kanallı mix yaparken kendi asio sürücüsü olan bi ses kartının faydasını görürsün. Ayrıca balanslı XLR girişinden DI box kullanarak gitarı bağladığın zaman amplitube da yüksek gainli tonlardaki dip gürültüsü epey bir azalıyor.
 
:D php forumlarda saat server a göre değil dünya saatine göre belirlenirdi hala da öyle sanırım.Profilinizden uygun saat dilimini seçmeniz gerekiyor.Benimki gmt+3 ve saati doğru olarak görüyorum.Ama sanırım yine de hatalı telefonumda gmt+2 kullanıyordum :) Yani aslında o saat 13.40 değil 6.40
 
Geri
Üst