Decentra (Death/Thrash Metal) - Ankara

Decentra, Ankara’ da 2010 yılı Mart ayında bir süredir farklı bir grupta beraber çalan 4 müzisyen tarafından kurulmuştur. Grubun Kadrosu şu şekildedir:

Emre Sancak: Vokaller

Barış Kes: Solo Gitar

Samih Gündoğdu: Ritm Gitar

Onur Hüsnüoğlu: Bas Gitar

Kemal Hatipoğlu: Davullar

Decentra, şu anda ilk demosu için kayıtlara devam etmektedir. Mart sonu –Nisan başı gibi 3 parçadan oluşan ilk demosunu Myspace sayfası olan www.myspace.com/decentraband üzerinden dinleyicilerle paylaşacaktır. İlk konserini de 21 Mart 2010 tarihinde Ankara Yolcu Bar Spirit Of Heavy’ de olan Hard Attack Vol.2’ de vermiştir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Decentra bugün (2 Mayıs 2010) KaraKatliam Metal Performance #5' da sahne almıştır.

Orada olup bizi dinleyen ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Bununla birlikte performansımızla ilgili görüş ve düşüncelerinizi de bekleriz.

Bir başka performansta görüşmek dileğiyle.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Decentra bugün (2 Mayıs 2010) Radyo Bilkent' teki "Lambaya Püf De" programının canlı yayın konuğu oldu.

Gelişmeler için takipte kalın.
 
Grubumuz yaz döneminde durmayarak yeni beste çalışmalarına ağırlık veriyor ekibimizde bazı değişimler oldu önümüzdeki sezona bomba gibi bi ekiple sizlerle olacagız :)
geçen sezon
konserlerimize katılan bizle kafa sallayan herkese sonsuz teşekkürler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Herkese merhaba,

Decentra olarak Ankara Retro Stüdyoları' nda daha önce başladığımız demo kayıda baştan başlamış bulunmaktayız. Kayıt süreci tüm hızıyla devam etmekte.

Bu arada 26 Eylül 2010' da If Performance Hall' da düzenlenecek olan DARPHANE METAL PERFORMANCE' da sahne alacağız. Herkesi bu güzel organizasyona bekleriz.

Görüşmek üzere...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Darphane Metal Performance' da grubumuzu dinleyen, destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

DECENTRA 23-24 Ekim 2010 tarihlerinde Ankara 312 Arena' da düzenelenecek olan Raven Fall Fest' de sahne alacaktır. Etkinliğin geliri HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonuna bağaşlanacaktır.

Metal müziğe gönül vermiş herkesi bu anlamlı konserde görmek isteriz. Bu konserin bir farkıda konsere evcil hayvanınızla gelebiyor olmanızdır.

Görüşmek üzere.
 
KamuflajYapim, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Umarız 23-24 Ekim tarihlerinde Raven Fall Fest' e gelirsiniz ve bu sefer tanışma fırsatı da buluruz.

Desteğiniz için sonsuz teşekkürler.

Görüşmek üzere.
 
DECENTRA Raven Fall Fest' in 2. gününde, 24 Ekim 2010 Pazar günü sahne alacaktır.

Raven Fall Fest' e tüm metal severleri bekleriz.

Görüşmek üzere.
 
Geri
Üst