Korku Filmleri

hayatımda izlediğim en kötü ve sıkan korku filmi küp2 ydi sanırım...filmi hatırlamak bile istemiyorum...

korku filmi izlemeyi çok severim, özellikle sinemada değilde evde. öyle olunca bence daha bi korkunç oluyo :) .en sevdiğim korku filmi halkadır.
 
ya bence de halka çok güzel .. ya filmi izlerken çok korkmadım gibime geldi. ama gece yattığımda gözümü kapatır kapatmaz o kızın iğrenç hali aklıma geldi. uyuyamadım uyutmadı....
 
halka filmini korku filmi katagorisinde bulan yönetmenlerin akıllarına şaşarım.. hollywood versiyonu japon versiyonuna göre evvet baya şaşalı ve karizma gibi fakat yine de ..korku filmi bu değildir derim ben...tercihim hayvan mezarlığı vari filmlerdir... :evil:

ben yapsam kesin kadınlar üzerine yapardım korku filmini...
kadınlardan daha korkunç akıllara zarar bi yaratık yok çünkü...
:D
 
ginka: Sen Küp 2'yi korku filmi sanıp da sonuna kadar izleyip hala korku filmi olduğunu düşündüysen bir daha film izlememeni tavsiye ediyorum :)
 
Bir ara tavsiye edilen filmler falan diye bir başlık vardı orda bulabilirsin korku film tavsiyeleri.Ayrıca en son izlediğim mario bava'nın satan of mask'ını herkese önerim burdan.
 
cevapsız arama'yı bugün bir kez daha izledim. ve bir kez daha gerildim, hakikaten başarılı bir filmdi. ikincisinin nasıl olduğunu çok merak ettim ben ya, izleyen oldu mu hiç..?
 
kleopatra demiş ki:
cevapsız Arama'yı bugün bir kez daha izledim. ve bir kez daha gerildim, hakikaten başarılı bir filmdi. ikincisinin nasıl olduğunu çok merak ettim ben ya, izleyen oldu mu hiç..?

İkincisinin ilkinden hiçbir farkı yok sadece teknoloji ilerlemiş ve artık telefonlar görüntülü olmuş ölücek insanların son anlarındaki ghörüntüleri falan var...Yine uzun siyah saçlı kızlar var :evil:
 
gizemkismet demiş ki:
kleopatra demiş ki:
cevapsız <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a>'yı bugün bir kez daha izledim. ve bir kez daha gerildim, hakikaten başarılı bir filmdi. ikincisinin nasıl olduğunu çok merak ettim ben ya, izleyen oldu mu hiç..?

İkincisinin ilkinden hiçbir farkı yok sadece teknoloji ilerlemiş ve artık telefonlar görüntülü olmuş ölücek insanların son anlarındaki ghörüntüleri falan var...Yine uzun siyah saçlı kızlar var :evil:

iyi de birincide de ölen kizlardan birinin telefonunda son anlaririn görüntüsü yok muydu ki ses yerine? tüh biraz hevesim kaçti ya.. yine de su küçük kizin ablasiyla ilgili bir seylerin çözülmüs olmasi umuduyla gidicem ben filme bir ara bari..
 
Korku filmleri ha obaaaa 8O
Konuya biraz :!: geç dahil oldum galiba :x
Bir korku filmi tutkunu olaraktan (korku filmi arşivim geniştir :D) her paylaşıma açığım haa :p
1,2...Freddy's Coming For You :D
 
Geri
Üst