Marshall JCM TSL DSL JVM Serisi Lambalı Amfiler Hakkında...

Arkadaşlar bu aralar Marshall'ın lambalı amfilerine takmış durumdayım. Şimdiden para biriktirmeye başladım. Tarzıma göre en iyisini almak istiyorum. Ibanez js1000 gitarım var. Rock müzikle ilgileniyorum ama yeri geldiğinde iyi clean tonlarınada ihtiyacım olacak. Başlıkta belirttiğim modelleri kullanan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum amfleri hakkında... Lütfen ama lütfen kulaktan dolma sözlerden çok kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

En çokda merak ettiğim Tsl serisi bir çok gitarist bu modeli kullanıyor konser videoları canlı performanslarda vs hep bu amfiyi görüyorum. Neden bu model daha çok tutuluyor?
 
Marshall serilerinin acilimini soyleyim.DSL dual super lead tsl ise triple super lead.Ikisi de jcm serisinin alt urunu.Fark ise TSL lerde 3 DSL lerde 2 kanal oluyor yani cok kanali profesyonel ekipman dizme sansim olsa ben de tercih ederim.JVM serisi jcm ye gore daha ucuz bir seri.Zevk diyelim aradaki farka cunku kalitesiz denecek duzeyde aletlerden bahsetmiyoruz.Ekstra olarak uzerinde hali hazirda gelen lambalar da ayni ecc el idi zannedersem.Js 1000 gitariniz olduguna gore zannedersem DSL serisi butcenize girebilir.Combo tercihiniz avantaj olacaktir.Bence memnun kalirsiniz ama marshall a kafayi takmayin derim birsuru guzel marka var.Peavey classic serisi fender hot rod serisi goz onunde bulundurulmasi gereken alternatiflerden birkaci.Para biriktirmeniz tamamlanana kadar arastirmanizi daha genisletin imkan varsa deneyerek secin derim...
 
Geri
Üst