Vox amPlug Lead ile Analog Setup

Arkadaşlar yurtta kaldığımdan dolayı amfi olayı sorun oluyor. Sürekli kulaklıkla çalmak zorunda kaldığımdan boşuna amfi taşımış oluyorum. Vox'un bu kulaklık amfisinin Lead modeli bildiğim kadarıyla sadece clean ton veriyor ve açıklamasında işlevinin manyetikten gelen sinyali kulaklık sinyal eşiğine düşürüp vermesi olarak okudum fakat aklımda şöyle bir soru var.
Bu kulaklık amfisini analog setup'un sonuna takıp ordan kulaklık çıkışı alsak olabilirmi? Kendi distortion sesimi temiz bir şekilde elde edebilirmiyim? Çok kötü olmamak şartıyla idare etsede yeter. Bu amfiyi kullanan arkadaş varsa deneyip sonuç yazabilirmi çok merak ediyorum. Düşündüğüm düzen aşağıdaki gibidir...

bc rich warbeast std -> jim dunlop db-01 wah -> mxr dd11 -> mxr 10 band eq -> clean ton vox amplug lead -> kulaklık (kulaklık büyük earcup tarzıdır)
 
Vox'un dediğin modellerinin amacı zaten büyük amfi taşımak yerine o jak biçimindeki devreden distortion almak. Lead modelinde gain ayarının yanısıra delay efektide var diye hatırlıyorum. Sonuçta provalar, konserler için analog setup kurmak zorunda kalacaksın ama sadece çalışmka için Amplug Lead modeli işe yarayacaktır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
asıl merak ettiğim nokta işte dd11 distortionunu alırmıyım? bozulma falan olurmu seste? amfinin clean kanalına drive pedalı takma olayını bunda uygulasam diyorum...
 
bende mrk ediyorum bu konuyu bi ara denemek istiyorum tatmin ediciyse tam bana göre zartarxis denedikten sonra pm ile bana ufak bir yorum yaparsan sevinirim :)
 
Geri
Üst