Zoom G9.2tt

Arkadaşlar Zoom G9.2tt nın bazı özelliklerini tam olarak anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim...
USB bağlantısıyla sadece kayıt mı alabiliyorum? Bu Patch data transferini bir türlü yapamadım...
Windows 7 kullanıyorum usb ile bilgisayara bağlayıp Librian Editör ü çalıştırdığımda program çalışıyor fakat hata veriyor acaba windows 7 den mi kaynaklanıyor yoksa usb değilde sadece midi girişlerinden mi patch transfer yapılıyor? Bunun için bi midi aleti almak gereklimi yoksa tek kabloyla PC ve Prosesör arasında bağlantı kurarak halledebilirmiyim?

Teşekkürler bilgilendirirseniz sevinirim
 
Özel msajı var arkadaşın, buraya yazayım:

Herhangi bir çift in ve outuna MIDI kablosu takın, PCnin aytı bir ses kartı veya MIDı patchi varsa ona takıp PC ile bağlantıya geçin: örnek, ben MIDI in ve outu olan bir external ses kartını kulanıyorum, ona G9 MIDI out ve inlerini taktım.

Önceden kurulmuş olması gereken G9 un kendi ASIO deriverını çalıştırınca bir interface çıkıyor ve oradan MIDI bağlantısı hazır olduğu için dosya aktarımı yapılabiliniyor.

Hepsi bu :p
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Cevabın için teşekkürler bi sorum daha var...
Prova için girdiğim studyoda

Marshall MG100HDFX + MG412A
thumb200200__mg100hdfx_412a.jpg

ve
Randall RX120 DHS
thumb200200_randall.randallrx120dhs.jpg


var 2 sinde de denedim prosesörü fakat sesler çok basit geldi normal Input girişinden amfiye giriş yapıorm netür bi ayarlama yapmam gerekiyor yardım edersen sevinirim
 
ben processor olarak gnx3000 kullanıyorum. kullandığım patch'lerde amfi modelleri var doğal olarak (ki amfi modelleri oldukça başarılıdır, bu nedenle amfi ne kadar iyi olursa olsun stüdyoda da bu patch'leri kullanıyorum) ve provada processor çıkışını amfinin fx return'üne giriyorum. bu sayede heryerde hemen hemen aynı sonucu alıyorum.
 
Teşekkürler bende bundan sonra öyle yapıcam çünkü herkez böyle yapmamı söylüyor 2 tane modülleme girince ateri sesi gibi alıyorum çok rahatsız ediyor :D
 
Zoom G9.2tt kullanımı biraz karışık bir prosesör,bu prosesörü kullanan elinde olanlar bana detaylı bilgi ve yardım edebilir mi acaba?
 
Aleti alıp kurcalamadan algılamak çok zor youtube da falan da pek video yok bu anlamda...zoom g9 editor librarian diye bir yazılım var onu bilgisayarına kurup patch yüklüyorsun o arayüzden ne var ne yok inceleyip aletin üzerinden öyle ayar yapmakta fayda var deneme yanılma süreci olmadan olmaz...fx return den girebileceğin bir anfi varsa öyle bir deneme yapmalısın bana göre almadan önce yoksa power katları ne kadar flat yapsanda her yerde farklılık gösterir...stüdyoda direk sisteme girerek de denemekte fayda var ki ben hiç kullanmıyorum...
 
Stüdyoda alltube kullanmak en mantıklısı varsa tabii,yoksa prosesör falan taşımak zor.
Eğer efektlerle dolu bir tonunuz varsa mecbursunuz tabi taşımaya :)
 
Geri
Üst