BC rich

BC rich NJ Deluxe jr V 'leri nasıl bilirsiniz. Özelliklerine bakılınca hiçte fena bi gitar değil. Güzel bir gitar fakat fiyatı yurt dısında 600 Dolar.
Bu bir çelişkimidir?
 
Türkiye de deluxe diye satılanlar tamamen yalandır. Deluxe lar yekpare olur ve sedef kakmalı sap ve gövdeye sahiptir. Türkiyedekiler JR-V dir sadece işte. Türkiyedeki fiyatlarla karşılaştırma bence bu yüzden.

Peki nasıl bir gitar? V kasa kullanmayı pek sevemesemde gitarın sap profili ve kalitesi gerçekten çok çok iyi. Acayip hayran kalmıştım.
 
Acayip hayran kalmştım diye belirtmiştim buna görede denemiş oluyorum. Zevk ve renk meselesi ben almam ama yinede v kasa seven için alınası bir gitar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tonlarının durumu nedir peki. Kullanım açısından herhangi bir sıkıntı yok anladıgım kadarı ile.
Tonları tatmin edicimi. Sert müzikle ugraşan birisi için fiyatının hakkını verecek bir gitar mı?
 
Benim denediğimde 81-60 vardı. Sonradan değiştirmiş olabilir arkadaş bilgim yok zaten hangi manyetikler var fabrika çıkışında bilmiyorum. Tipik king v kasa sadece uçları hafif değişik yapmışlar tatlı olmuş. Ergonomik olarak kasa yapısı gereği sevmiyorum fakat çalımda sapı oldukça rahattı. Sustaini iyi aletin kaliteli olduğunu işçiliği ve tonuda belli ediyor. Zaten sert müzik için yapılmış gitar olduğu için zevk ve renkler bir yana oldukça sağlam alet...
 
Bu arada yurtdışı işine girersen bu gitarı getirtmek oldukça pahalıya patlayabilir çünkü büyük hacim kaplıyor gitar ve bir duyuma göre o hacimdeki alet edeviyatı kargo ya getirmiyor yada getiriyor ama oldukça pahalı bir miktara... Kısaca kaba bir hesapla onu buraya getirtmen ortalama 1000 dolar civarı tutar gibi belkide geçer.

Bence denemeden gitar alma heleki bc richi denemeden hiç alma...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Evet o civarda bir rakam tutacagını tahmin ediyorum bende. Elime sağ salim geçsinde...

Peki Herhangi bir durumda gitarın garantisini kullanmak gerektiğinde türkiye distrubitörü Zuhal Müzik ile temasa geçebilirmiyim. Yani olduda gitar garanti kapsamında kırıldı yahu bozuldu. Zuhal müzik bununla ilgileni mi? Yoksa ben bu aleti zaten getirtmiyorum diyerek keser atar mı? Bi bilgin varmı bu konuda.
Gitarı ciddi analmda almayı planlıyorum

Almaya kalkarsam şayet kaç günde elime ulaşır bu konuda bilgin varmı..

Bu arada Yorumların ve görüşlerin için Cok teşekkür ederim
 
Gidip zuhalle konuş, getirebiliyorlar mı bir sor, ya da kendin getirirsen garantiye dahil edecekler mi bunu biz bilemeyiz zuhal müzik bilir sonuçta...
 
Geri
Üst