Gitar manyetik takmak YARDIM

Arkadaşlar doğru yeremi açıyorum bilmiyorum , yanlış yerse kusuruma bakmayın .

Bana acilen ankaradan manyetil takmama yardım edecek bi arkadaş lazım. Bu işlerden anlayan biri varsa bi yardım ederse o kadar çok sevinirmki anlatamam... Sırf bu iş için gidipte 30-40 tl vermek istemiyorum müzik evlerine. Lehim aleti olupta şu işlerden anlayan biri varsa o kadar mutlu ederki... Bi anlayan varsa lütfen yardım :D
 
Lehim aleti kolayca bulabilirsin 5-6 tl ye tel ile beraber, manyetiklerin marka-modellerini gitarının modelini söyle diyagramı verelim sana otur lehimle, tahmin ettiğinden daha kolay bir mevzu cidden.
 
manyetikten manyetiğe bağlanış şekli değişir,ben petrucci model gitara d-sonic taktırdığımda bir ton değişik kombinasyonla karşılaşmıştım hatta finalde neck manyetiğini ters yöne çevirmem gerekti,bence bilen birini bul,arkadaş markadaş hesabına..
 
edizkralll demiş ki:
Lehim aleti kolayca bulabilirsin 5-6 tl ye tel ile beraber, manyetiklerin marka-modellerini gitarının modelini söyle diyagramı verelim sana otur lehimle, tahmin ettiğinden daha kolay bir mevzu cidden.


O bahsettiğin 5-6 liralık lehim aletleri ve tellerlede çok güzel lehim yapılıyor. :)
 
Valla bencede git en fazla 15TL ver bir lehim ve tel al. En azından bu işleri de öğrenmiş olursun. Seymour Duncan'ın sitesinde diyagramlar var. Ben deneme yanılma yoluyla buldum. Ya da söktüğün manyetiğin lehimleri nereye yapılmış unutma, oraya yeni manyetiği lehimle. Cidden çok kolay.

Kolay gelsin...
 
Özgür Yıldırım 5 ile 10 lira arasında bir fiyata halleder.
Eğer bakıma verirsen (30 lira) para almayabilir.
Tellerin değişir entonasyonun yapılır..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
ya zaten çok fazla işim oluyo bu şekilde artık para vermek gereksiz diye öğrenmek istiyorum... Güzel bi lehim aleti aldım... Değişecek manyetikleri söyliyim. gitarın üzerindekiler seymour duncan lw must set - takacaklarım ise bc rich nt warlocklardan çıkan standart bdsm manyetikleri... biri aktif biri pasif yani keşke ikiside aynı şeyde olsaydı :D neyse gerekli potanslarım var.... ama şimdi içerisinden birüsür kablo gelmiş pile gden şeyler felanda çıktı çıok kafam karıştı
 
Geri
Üst