Fenerbahçe'nin 19 Mayıs'ı hatırlamaması

29976_398045708389_37161473389_3980659_187991_n.jpg


Başlık buraya mı gider yoksa spor bölümüne mi, emin olmamakla birlikte yorumlarınızı bekliyorum.
 
Bana kalırsa, daha şoktan çıkamamaları yüzünden önceliklerini karıştırmışlar. Fenerliler kadar hayatlarını takımlarına endeksleyen taraftar görmedim ben. Yani Galatasaray'ın yerine olsalardı, UEFA ve Süper Kupa'yı gören başarılara alışmış bi takım olsalardı da bugünkü Galatasarayın başarısızlıklarını yaşasalardı akabinde, harbiden süikast falan düzenlerlerdi günah keçilerine sanırım.
 
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19738

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da kutlandı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 91 yıl önce Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatmasının yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da törenlerle kutlandı. Anma törenleri kapsamında Kadıköy İlçesi’ndeki orta dereceli okulların oluşturduğu ekipler, Saracoğlu Stadı’nda müzik eşliğinde gösteriler yaptı."

Manitu aşkına yapmayın artık arkadaşlar; bir açık bulduk, vuralım demeden iki araştırın yahu. Resmi sitenin ilk sayfasında var bu haber. Nedir bu Fenerbahçe kini anlamadım, milli bayramlar konusunda en az hassas olan insanlara bile Gündem forumunda başlık açtırtıyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Sevgili JT,
Orada olay kadıköy'de 19 mayıs'ın kutlanması değil, 3 büyükler ulusal bayramı kutlama mesajını anasayfadan verirken, fenerbahçe'nin tek büyük var o da fenerbahçe gibi gereksiz bir yazıyla anasayfayı doldurmuş olması.
eh hal böyle olunca bazı insanların "fb düşmanlığı yaptığı" gibi saçma iddialar da piyasaya sürülüyor. ayıp yahu.. insan bu kadar mı egoist, bu kadar mı kendini bilmez olur.
 
Sizin amacınız üzüm yemek değil ki kuzum, bağcıyı dövmek. Klüp kendi stadını 19 Mayıs kutlamaları için tahsis etmiş diyorum ben bak; sen hala diyorsun ki "ama diğerleri ana sayfada verirken Fenerbahçe'de bu yazıyor". Ben şimdi "Fenerbahçe 19 Mayıs kutlamaları için stadını insanlara açarken diğer klüplerimiz neden bunu yapmıyorlar, Atamızı sevmiyorlar mı yoksa?!?!?!?" diye başlık açayım mı? Bu seviyeye mi düşelim?

Demek mevzu Fenerbahçe kulübünün 19 Mayıs bayramını kutlamış ya da kutlamamış olması değil; anasayfasında yazan. Şu başlığın hizmet ettiği amacın "siz ayrı Cumhuriyet kurmaya çalışıyorsunuz!!!111!" diyen insanların sığlığından ne farkı var hacım?

Çok rahatsız olduysan bu mevzudan site yöneticilerine mail atsaydın birader; neyi tartışmamızı istiyorsun burada? Millet içinin yağlarını eritmek için Fenerbahçe'ye mi saydırsın?

Başlık ne? "Fenerbahçe'nin 19 Mayıs'ı hatırlamaması". Benim cevabım ne: "19 Mayıs Kutlamaları Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda da yapılmış". Ve bu resmi siteden haber olarak verilmiş. Demek ki neymiş, başlık hatalıymış; Fenerbahçe 19 Mayıs'ı hatırlamış. Anasayfaya iki şekil çiziktirmedi diye pusuda beklemenize gerek yokmuş.
 
Neden herkes fenere karşı? Cevabı bu işte. 19 mayısın bile önüne geçip başkanın "eyvallah gözüm"
selamı verirken ki resmini koyarlarsa cevaplardan birsi budur ve konuşulur.
 
Fenerbahçe nefretinize kulp uyduracaksınız diye kasmanıza gerek yok beyler. Açıkladık işte burada, daha ne diye yorum yapıp komik duruma düşmeyi göze alırsınız ki.

Yahu hiç olmadı bir Spor forumuna bakın şu an. Fenerbahçe başlığı Beşiktaşlı bir eziğin yazdığı mesajlar yüzünden silindi. Bucaspor, Galatasaray gibi başlıklarda bile hala daha Fenerbahçe'ye laf sokuluyor. Şu an altına yazdığımız başlık da cabası.

Deli etmeyin lan adamı. Stadımızda kutlanmış diyoruz, hala daha "19 Mayısın önüne geçiyorlar" da bilmem ne. İki dakika çıkarın şu at gözlüklerinizi.
 
Ağırlıklı olarak JohnnyThunder'a katılmaktayım, ama demiş olduğum gibi o şok sebep olmuştur bu unutkanlığa diye tahmin ediyorum. Kaldı ki, kimse anasayfasına resim koymak da zorunda değildir, o yönü de var işin. Bundan hoşlanmayanların, bu durumu eleştirmesi de doğaldır. Ama tümden Fenerbahçe ve Fenerbahçelilere yüklenmenin de mantıklı bi tarafı yok. Yani 20 milyon kişi birden 19 mayısı önemsemiyor mu demek oluyor bu şimdi? Ya da sadece Aziz Yıldırım ve klübün önde gelenlerini eleştirin, ya da anonsçu gibi, Fenerbahce.org'un webmaster'ının şaşkalozluğu deyin geçin. Bu ikisinden biri dışında, koca bir klübe laf etmek pek hoş durmuyor. Bir gün sizin tuttuğunuz klüp böyle bir duruma düşer, o zaman sözleriniz bakmışsınız bumerang gibi size geri dönmüş.
 
Bu yalnızca simgesel bir şey. Anasayfaya Türk Bayrağı ve Atatürk koymanın işlevselliği üzerine düşünülmüş ve uygulanmamış olabilir. Her özel günde Ankara'daki herkes Anıtkabir'e mi gidiyor sanki? Türkiye'nin dört bir yanında herkes törenlere mi katılıyor? Bence art niyet aranmaması gereken bir durum. Fenerbahçe'nin anasayfasına Türk Bayrağı ve Atatürk koymadığı bir 19 Mayıs nedeniyle darbe de olmaz, ülke de elimizden kayıp gitmez. Bunun yolları farklı.
 
Ula böyle bir başlığı da canlandırmak kanımca pek doğru değil ama seth geri dönmüş, kaçmaz :D. Bu yıl tüm yurtta Cumhuriyet Bayramı törenleri iptal edilmesine rağmen ısrarla gerçekleştirilen Kadıköy Fener Alayı yürüyüşünde seni göremedik seth. Sarı-laci renkler çok diye mi gelmedin yoksa?​
 
ben ilk defa goruyorum bu basligi. neden kitlenip cop kutusuna gonderilmemis ilginctir.
adminler umarim amacsiz acilan bu basliga layigini yaparlar.
 
Geri
Üst