Fenerbahçe'nin 19 Mayıs'ı hatırlamaması

Amaç belliyse madem, söylüyorum işte, geleneksel Fener Alayında Fenerbahçe'nin taraftar grupları komple ordaydı. Geleydiniz beraber yürüyeydik.
 
Ula böyle bir başlığı da canlandırmak kanımca pek doğru değil ama seth geri dönmüş, kaçmaz :D. Bu yıl tüm yurtta Cumhuriyet Bayramı törenleri iptal edilmesine rağmen ısrarla gerçekleştirilen Kadıköy Fener Alayı yürüyüşünde seni göremedik seth. Sarı-laci renkler çok diye mi gelmedin yoksa?​
Abi Malatya'nın bir dağ köyünden nasıl kalkıp geleyim. Ayrıca şunu da net hatırlıyorum ki sizin bu antucu tayfa, bizimkiler acımız sokağın taVAN'ı kadar diye imaj yaparken, derbi ile ilgili bir imaj yapmışlardı. Yani sizin bu site adminlerinde bi gariplik var. Fenerli olmalarından sanırım. K_R_M bu başlık neden kilitlensin ki?

ha bi de şu var King is back!
 
Bir kere "antucu" deyu genelledin, yanlış. Fenerbahçe taraftarını taraftar gruplarına sorup, onlardan bileceksin. Antu bunlardan bağımsız, kendi halinde bir site, taraftarı temsil ettiği falan da yok. Dediğin gibi antucu olsaydık etkinliğimiz statlarda değil, rakiplerimizin taraftarları gibi, böyle aynen senin yaptığın gibi forumlarda, sosyal ağlarda olurdu. Sitenin ana sayfasını es geçip birkaç tır kışlık elbise yollamışlar bizim kulüpten Van'a ama Fenerliliğine ver onların da, reklam yapamamışlar yeterince.
Van serzenişini askerliğini Van'da yapmış birisi olarak özellikle görmezden geliyorum ayrıca. Şu kadarını söyleyeyim sadece sana, iyi ki Malatya'nın bir köyündesin. Mesela Van'ın bir dağ köyünde olsan zorlanırdın.

Onu bunu bırak, özlemişim lan seni :D Ne yapıyorsun la Malatya'da, örtmen mi oldun?
 
su basliga ragbet eden, inanan, destek verenin zerre ne Fenerbahçe ne de Fenerbahçe'lilerin Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi hakkinda bilgileri yok.
Acik ve net.
 
konuyu canlandirip insanlara bu yalanin ulasmamasini istiyorum ama her daim Cumhuriyet ve Atatürk'e olan bagliligimizi, bu bagliliga sahip olmayanlar icin ibretlik ufakca gorselliyorum:

165pk.jpg


165p8.jpg
 
Geri
Üst