Sol el baş parmak eklem sorunu

ARKADAŞLAR YAZACAKLARIMIN GERÇEKTEN HERKESE FAYDASI OLACAÐINI DÜŞÜNEREK YAZMAYA KARAR VERDİM.
YAKLAŞIK 16 SENEDİR GİTAR ÇALIYORUM 1 SENE ÖNCESİNE KADAR PARMAKLARIMLA İLGİLİ HİÇBİR SIKINTI YAŞAMAMIŞTIM.YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE ZANNEDERİM FAZLA ZORLAMA SONUCUNDA STRECHTING V.S AÐRI OLUŞTU AMA ÜZERİNE GİTTİM.SOL EL SERÇE PARMAKTA SABAHLARI TAKILMA ŞEKLİNDE BAŞLADI SIKINTILAR.ÖNEMSEMEDİM DAHA SONRA AYNI PARMAKTA GÜÇ KAYBI VE KONTROLSÜZ HAREKETLER OLUŞMAYA BAŞLADI.ŞU AN 10 SENE ÇALDIÐIM BASİT RİFF LERİ ÇALAMIYORUM.BİRÇOK DOKTORA GİTTİM TETİK PARMAK RAHATSIZLIÐI DENDİ.AÐRI VE UYUŞMA YOK SADECE ÇALAMIYORUM
BİRÇOÐU ÖMÜR BOYU İYİLEŞMEZ DEDİ.EN SON OLARAK ACIBADEM HASTANESİ UFUF NALBANTOÐLU HOCAYA GİTTİM.%100 İYİLEŞİR DEDİ 3 HAFTADIR TEDAVİM DEVAM EDİYOR.UMARIM SOL ELİMİ ESKİ HALİNE GETİRİR.İYİLEŞİRSE SİZİNLE PAYLAŞIRIM.HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR
 
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
TABİKİ MUTLAKA BİLGİLENDİRİCEM TEDAVİ DEVAM ETTİÐİ SÜRECE.
BU KONUDA SIKINTI YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÖNEMLİ OLDUÐUNU DÜŞÜNÜYORUM, ÇÜNKÜ ASIL SIKINTI PARMAKTA YAŞANAN PROBLEM DEÐİL ESKİSİ GİBİ ÇALAMAMANIN VERDİÐİ ÜZÜNTÜ OLUYOR.
TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUM BENDE SİNİRSEL BİR SIKINTI (KARPAL TÜNEL V.S)OLMADI.AMA BU KONUDA DA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM.SIKINTI YAŞAYAN ARKADAŞLARA ZEVKLE BİLDİKLERİMİ AKTARMAK İSTERİM.HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR..
 
5-9 saat bayagi fenaymis yalniz, benim 3 saatten sonra boynuma inanilmaz bir agri giriyor, o gunluk birakmak zorunda kalabiliyorum genellikle ehah.

Zorlamamak lazim, ozellikle carpal tunnel sendromu var mesela, bilekler icin cok onemli bir mesele, gitaristin hayatini mahvedebilir yani. Bol bol ara verip esnetmek lazim parmaklari, bilekleri, farkli hareketler yapmak lazim. Oturarak caliniyorsa da ayni sey boyun, postur icin gecerli, ben elektrogitari flamenko calar gibi ortaya alarak caldigimdan, ve ileri dogru fazla egildigimden dolayi kambura sebebiyet vermemesi icin boyle yarim saatte bir ara verip esnetiyorum vucudumu, cok daha iyi oluyor.
 
ARKADAŞLAR TETİK PARMAK RAHATSIZLIÐI TEDAVİSİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN İSTANBUL KADIKÖY YADA KOZYATAÐINDA ACIBADEM HASTANESİNDE UFUK NALBANTOÐLU HOCA VAR.BEN TEDAVİ OLDUM MÜZİSYENLERİ TEDAVİ ETTİÐİ İÇİN HALDEN ANLIYOR.BENİM TEDAVİM ŞİMDİLİK BİTTİ.FAYDASINI GÖRDÜM.BU ARADA UFUK HOCAYLA HERHANGİ BİR TANIŞIKLIÐIM YOKTUR:)
 
Geri
Üst