DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

4 Mart 2006 Cumartesi

#Barış
dem200013ii.jpg

İndirmek İçin Tıklayın

dayanamadım koydum küçük bi parca geceden :p
bacanak kralsın seviyoruz ailecek begeniyoruz seni :twisted:
 
Can resimler guzel olmus.Ozellikle son resmi baya iyi yakalamissin.Goktug sanada bugun ki onerilerin icin cok tesekkurler.Ayrica resimler icinde ayrica tesekkurler.En kisa zamanda tekrar gorusmek uzere...
edit:screenshotmis onlar ama yinede iyi yakalamissin :D
 
ya kesinlikle bunları izledikten sora anlıyo insan siz o sahneye sığmıyosunuz bence.herşey gönlünüzce olsun.bu piyasada size ayrılan yer,sizi bulsun işallah :)
 
Vakti zamaında demiştim, "bu da sondur, bi daha buraya yazan eşşek olsun" diye. insan bukadar yalar heralde tükürdüğünü...
neyse en azından dürüstüm diyip kendimi avutuyorum, ve satırlarıma başlıyorum..

Okadar çaldık beraber, bir yığında laf söyledik birbirimize, ama bugün oturdum sitenizden kayıtları dinledim, eski günler aklıma geldi, bi hoşuma gittiki sormayın! DEM çok güzel şeyler yapıyordu ben ayrıldığımda (!). bugün baktım, çok daha güzel şeyler yapmaya başlamış... gerçekten takdire şayan eserler çıkmış ortaya.

oturdum videolarınızı indirdim. bir daha saygı duydum. göktuğ sahne hakimiyetinde sınır tanımazdı, fikrim sabittir hala. volkanı zaten hepimiz biliyoruz, birde birazcık gülümsese :)

gece gece nostalji yaşattınız bana.. bunca çeyden sonra ne denir bilmem.. ama bir daha yolunuz açık olsun..

Eski davulcu; Özgür.

ha bu arada www.demiz.biz de hala benim yaptığım site duruyormuş.. vay be dedim...

hürmetler...
 
Ahaha kardeşim benim hoşgeldin :) Her zaman herşekilde kapımız aileden olanlara açık biliyorsun :) Nostalji yaşadım sabah sabah ben de...Ve niyeyse farkettim ki çoğu yerdeki biyografi de Özgür Akman(Davullar),Berkay Yılmaz(Bas Gitar),Evren Arık(Klavye) ve Fatih Peşmen(Klavye) isimleri geçmiyor.Direk ilk kadrodan son kadroya geçiş muhabbeti olmuş onlar da hep.Özür dilerim bunun için de.En kısa zaman da bunu halledicem.E siteyi yaptın gittin hala bıraktığın gibi duruyor ehehehehe :) Güzel zamanlar geçirdik evet...Berkay ve sana da yeni grupta başarılar çok çok.Nisan'da inşallah sizi dinleyeceğiz :) Sevindim yenileri de beğenmene.Şu sıralar çok daha iyisi yapılıyor inşallah.Soundda da değişikliklere gidiliyor.Görüşelim en kısa zamanda bi zahmet :)

Bu iyi veya kötü eleştiri,yorumlar vs. için herkese teşekkürler.

Bir kaç hatırlatma ve bilgilendirme yapayım:

- Yeni kayıtlardan 4 şarkı ve eski kayıttan 2 şarkı için http://dem.anatolianrock.com veya yeni kayıtlardan 2 şarkı ve eski kayıttan 1 şarkı için http://www.purevolume.com/demtr adreslerini kullanabilirsiniz...

-17 Mart'ta İstanbul'da Olimpia Wish'teyiz...

-Bu aralar bir Eskişehir konseri olabilir.Detayları yakında bildirmek üzere...

-Bu ayki Yüxexes dergisinde DeM hakkında bir yazı var göz atmak isterseniz...

-3 !!!

-Herşey daha güzel olacak :)

...Sevgiler&Saygılar...
 
bana oldukça uzun gelen 8 günden sonra ilk kez dışardaydım ve dem sahnede benim de tozumu üstümden atmayı başardı... :) göktuğcum güzel jestin için çok teşekkür ederim tekrar... bazı o.ç.ler de olmasa çok daha keyifli olacak gibiydi ama neyse... hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum :)
 
Geri
Üst