Sabit Köprülü Gitara Floyd Rose Takılırmı ?

obican: Graphtech LB-63 i nerden bulabilirim istanbulda ? ve kahler gibi sabit köprülü bir gitara kurulumu kolaymıdır ? Piezo olayı şu anda beni çok cezbetti çünkü. Kahleri getirtmek için sitede amerikadan alet edavat getirenlerden biriyle temas kurmuştum türkiyede bulamazsam Graphtech te isteyebilirim o zaman. Bu arada eğer gerçekten istediğim gibi bişey olursa çok fazla iyi niyetimi ve dua mı kazanıcaksın :D

Atalay: Floyd Rose dan kaçmamın tek sebebi gitarı çok fazla oymaktan korkmamdır :)
 
Gitarı kendin oyacaksan tabi ki o riske girmemen gerek. Fabrikada bu işi makineler yapıyordur sanırım ya da ustalar. Kahler için de aslında durum farklı değil. Açacağın delikler ve oyuk ta aynı ihtimamı isteyecektir. Uygun ekipman ve bilgi olmadan işin biraz riskli gibi görünüyor. Çok yavaş ilerlemeli ve bitirmeye çalışmadan! işi tamamlamalısın. Kolay gelsin.
 
Graphtech'in oyma açısından Floyd Rose ile hiç bir farkı yok. 4c Müzik ile iletişime geç bu arada, ellerinde tek bir tane siyah vardı.

Kahler için açacağın oyuk aynı özeni istemez bu arada, dışarıdan görünmüyor oyuk. Ha tabi ki herkes açamaz, illa ki bir el aleti becerisi gerekecektir, ancak Floyd ile kıyaslanmayacak kadar kolaydır Kahler deliği açması. Dışarıdan kesinlikle görünmüyor dediğim gibi.
 
Geri
Üst