Bursa'da Gitar Modifiye Merkezi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burda sizinle birşey paylaşmak ve bu paylaştıgım şeyin bursada ( diger illerdende ) gitarlarını modifiyelemek isteyenlere yönellik bir dükkan açmak istedigim için açıyorum ..

öncelikle bugüne kadar çok gitar modifiyeledim ama aradıgım parçaları yada custım parçaları bulmakta yada getirtmekte hep zorlandım .. bu durum sadece benim başıma gelmemiştir diye düşünüyorum gitarlarını boyatmak isteyenlerin yada air brush yaptırmak isteyenlerin manyetik modifiyelemek isteyenlerin ve bunun gibi gitarın hertürlü degişikligi yapmak isteyenlerin istediklerini bulacakları ve gitarlarını hayallerindeki gitar haline getirebilecekleri biryer açma projem var .. bunun için burdaki bütün gitarist arkadaşlarıma soruyorum fikirlerinizi almak için böyle bir custom dükkanın bursada olmasını isteyenler varmıdır acaba ???

dükkanda bu dediklerimin yanı sıra 2. el enstruman satışı ve ekipman satışıda olacaktır . fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ...

cevap veren vermeyen herkese şimdiden çok teşekürler ...

İstem Doruk Koman ... İDK CUSTOM ...

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır. Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst