U-Dönüşü

2006 yılında katıldıkları müzik yarışmasında fintale kalarak tanışan Ufuk KAYTANLI ve Uygar SAKARYA kısa zamanda sıkı bir dostluk kurdular. 2008 senesinin yaz aylarında birlikte çalıştıkları bir reklam projesinde ortaya çıkan çalışmanın yön değiştirmesi ile “U-Dönüşü” projesi doğmuş oldu.
“Hadi Kalk!”ın ardından kısa zamanda birlikte yazdıkları “Yalnız Kovboy Dizaynı” ortaya çıkacak konseptin enerjisi ve soundu ile ilgili ilk olumlu sinyalleri verdi.
“Oyunlar” ve “Döner miydin geriye?” gibi önceki çalışmalarında aynı konsept bütünlüğünde yeniden düzenlenmesi ve eklenen yeni parçalar ile ortaya, 2010’lu yıllarının modern, alternatif ve progresif öğelerini barındıran ve aynı zamanda 80 ve 90’lara ait melodik göndermeler içeren, zengin bir koleksiyon çıktı.
Sırayla Cihan TOPALOÐLU (Davul), Erman BAYKAN (Gitar) ve Poyraz KILIÇ (Bass) ’ın katılımları ve enerjileri ile U-Dönüşü tamamlanmış oldu.
Detaylı çalışmaların ardından 2010 Şubat ayında albüm için kayıtlara başlandı..Erim ARKMAN ve Barış ERDURAN ile birlikte kayıtlar Garaj Stüdyolarında iki ay içerisinde tamamlandı. Mastering, Pieter SNAPPER tarafından Babajim Istanbul Studyolarında yapıldı. Süpervizörlüğünü Alper DÜLGERCİ’nin üstlendiği ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan U-Dönüşün ilk albümünün basım ve dağıtımı rec by saatchi ve IMM Müzik tarafından yapılmaktadır...


U-Dönüşü:

Ufuk Kaytanlı:Vokal
Uygar Sakarya:Gitar Vokal
Erman Baykan:Gitar Vokal
Poyraz Kılıç:Bas Gitar
Cihan Topaloğlu:Davul


U-Dönüşü:Official Site:

http://www.u-donusu.com/

U-Dönüşü Facebook:

http://www.facebook.com/#!/pages/U-Donusu/102169876500611


U-Dönüşü Myspace:

http://www.myspace.com/udonusu

U-Dönüşü Twitter:

http://twitter.com/udonusu
 
Geri
Üst