prosesörü kulaklıkla kullanmak?

R

raskol_nikov

arkadaşlar merhaba.Şu anda vox tonelab ST prosesörüm ve orta kalitede bir Drive(25GR) amfim var. Acaba kaliteli bir referans kulakılığıyla prosesörden daha kaliteli tonlar alabilirmiyim.Mesela equation rp-21. Yoksa bekleyip para biriktirip daha kaliteli bir amfi mi almalıyım?
 
raskol_nikov demiş ki:
arkadaşlar merhaba.Şu anda vox tonelab ST prosesörüm var.Acaba kaliteli bir referans kulakılığıyla prosesörden tatmin edici tonlar alabilirmiyim.Mesela equation rp-21.Yoksa bekleyip para biriktirip kaliteli bir amfi mi almalıyım?

Bunu sabit baslikta sorsan daha iyi ama bence kulaklik yerine biraz para biriktirip ucuz bir studio monitor bulmaya calis, kablonun eline takilmasi derdi falan olmaz.
 
Paran varsa amfi alacaksın tabiki sorun direk ofsayt. Allah aşkıa kulaklıkla nereye kadar gitar çalacaksın, iki gün sonra kulaklarım terliyor diye atarsın kenara. Yaşamadık değil zamanında yani böyle işlerle uğraşma boşuna. Ufak bir amfi al yeter şimdilik.
 
Zevk belirlenmeli, processorun preamp kapatılıp amfininki kullanılmak istenebilir, bu durumda kulaklık olayı biraz yaş, nitekim gt6, gt8 i felan güzelcene bi amfi ile böyle kullanmak çok hoş.

Modelleme kabin cart curt hepsini processorden kullandığım ve preampını kullanacagim süper bir amfim olmadığı için pod xt yi kulaklık yada referans monitorleri ilen kullanıyorum. Yetiyor... Bir de processorden processore baya bir fark olabiliyor kulaklıkla kullanım kalitesinde.
 
hem kulaklik hem amfi ikisi birden alinamiyor mu:) benim sistem de kulakliklar da bass response. bildigin hayvan gibi technics sistemde 350W lik iki tane jamo kabinde pod x3 live kullaniyorum. bi tane de keyfi amfi alicam yanina marshall ilerde.. kulakligim da sennheiser hd 201 mi ne oyle uyduruk bi sey 80 90 liralik galiba. yetiyo yani..


bu forumda 10 wattlik marshall satan oldu 90 liradan : ) kulaklik da alsan 40 liraya 2. el bi tane, 130 liraya al sana sistem ev icin yeter gayet.
 
Geri
Üst