You Rock Gitar Ayrıntıları ve Özellikleri

YOU ROCK GİTAR ! - Ayrıntıları ve Özellikleri






1 . MUSIC düğmesi
dijital gitar modunda , MIDI gerçek sesler oyun veya USB aracılığıyla performans ihracat gitar koymak için bu düğmeyi kullanın . Bu düğme olarak da bir " butonu ile 1-99 önayarlarını üzerinde önceden ayarlanmış değişiklikleri yaptıktan kabul kullanılır.
2 . OPEN düğmesi
Gizli bu butona altında 50 tunings , 12 CAPO ayarları bitti. , it Hit koymak ve önceden içine kaydı. Bakın tüm ayarlamalar listelenmesi için kılavuzuna başvurun.
3 . TAP düğmesi
Ne zaman iki elinizle dizeleri tıngırdatma gerek kalmadan tetiklenebilir fretboard seçildi. Dokunun modu fretboard bir makine ya da klavye kullanmak davul gibi çalınacak sağlayan bir ya da iki eliyle .
4 . GUITAR düğmesi
yaktı , bir gitar sesi duyulacaktır. seçtiyseniz , ses düğmesi gitar örnek çıktısını ayarlayabilirsiniz. Gitar sesleri ile yukarı ve aşağı düğmelerini kullanarak Guitar düğmesi ve kaydırma basılı tutarak seçilebilir geliyor.
5 . Alfanümerik Ekran
Bu ekran hem önayar , gitar ve synth numaralarını gösterir. string oynanan alt şovda küçük ışıklar .
6 . Yukarı / Aşağı düğmelerini
Yukarı / Aşağı tuşları ilerlemek ve hazır ilerlemek , gitar, synth , parça ve MIDI parametreleri kullanın.
7 . TRACK düğmesi
ile birlikte reçel için Seç farklı izler. Hit Track sonra ) (6) düğmelerini ( yukarı-aşağı imleci kullanarak
8 . PLAY tuşuna
sadece play tuşuna birlikte önceden ayarlanmış ve reçel oynatmak için. Her önceden belirlenmiş bir müzik parçası olabilir veya reçel ile birlikte takip drum .
9 . RECORD düğmesine
Müzik Modu kaydetmek süre içinde ve ne parça ya da davul sağ üzerinde oynama kaydedebilirsiniz. Press Play Stop . Kişisel kayıt oynatma daha sonra kaydedilir.
10 . GAME butonuna
Switch Dijital Gitar ve Game Controller arasında .
11 . SLIDE düğmesi
Normal modu altında, sürgülü doğru olduğunu ancak bir glissando . Üzerine kaymak modu ile bir glissando daha yeniden her perde üzerinde ses tetikleyici yoktur.
12 . YOU ROCK MODE
Bu eşsiz teknoloji reçel bir You Rock Mode şarkılarına herkes sağlar. Öğrenmek sağ modu ile sağ ölçekli ve oynamak için sadece sağ notları oynarlar.
13 . Synth düğmesi
aşağı bir 50 synthesizer birinin sesini açmak için bu düğmeye basın piyanodan sesler, sesler ve elektronik için dizeleri . Ayrıca aşağı Synth düğmesine basın ve programlanabilir ses seviyesini ayarlamak . Basın MUSIC kaydedin.
14 . MIDI
Kanallar 1-16 artı MIDI MONO hafıza üzerinde )) string 11-16 başına önceden ayarlanmış 18 ( Ayrı kanallarda 1-6 üzerinde string başına 17 ( Ayrı kanallar MODE


http://www.yourockguitar.com/yourockguitar
 
Geri
Üst