Akito elektronik davul roland v-drum a ne kadar yakın

Hızlı sistem adında bir bilgisayar dergisini okurken akito elektro davul reklamını gördüm.Özellikleri roland v-drum a benziyor.Trampet kısmı birkaç parça sample yüklenebiliyor.Ve vuruşa göre sesi değiştirebiliyor.Kullanan ya da gören var mı?
Gerçi fiyatı 200 dolar olduğu için pek iyi olacağını sanmıyorum ama belli olmaz işler.
 
Ben yazıcıoğlunda karizma bilgisayarda çalmıştım, kurmuşlardı oraya, baya rahat ama eksik, kendin bi kaç pad alıp takman gerekiyor sanırım. Diğer teknik ayrıntılarını incelemek için fırsatım olmadı, ama vardır bi hikmeti bunun 200 dolar olmasının ve v-drumın bilmemkaç bin küsür dolar olmasının.
 
Merhaba;
Eğer yanılmıyorsam internette adı 'Pasific Digital' olarak geçiyor;hem aynı şirket ismiyle kendi sitesinde hem de 'music123' gibi sitelerde özelikleri var.Yardımcı olursa ne ala.
Atlock
 
selam

davulzade o davulu ben hızlısistem bayisinde kullandım benimde dikkatimi çekti gittim buldum ve çaldım fakat aletin hi-hat pedalı yok ayrıca pad sayısı yetersiz fakat bilgisayrla entegre olabiliyor ve padlere istediğin tonu atayabiliryorsun açıkçası benim işimi görmedi ama geçen hafta bir başka pad davula baktım yamaha nın oda 270 euro fakat onda hi-hat var ayrıca metronom ve 7 padi var fakat şimdide param yok cihaz midi out yapıyor padlare istediğin tonu çabucak atayabiliyorsun padlarde vuruş hassasiyeti var var işte modelini hatırlayamıyorum akita yı tavsiye etmem en azından yamahanın arkasında duran firmalar bulabilirsin bence alma
 
Geri
Üst