Ankarada Lambalı Anfi Bulunduran Stüdyolar

mars ta jcm900 var, deep te peavey 6505 ve engl fireball var ancak kayıtlarda kullanabiliyorsun normal şartlarda, bohemde mesa var ama bildiğin üzere bir mesa tadını alamıyorsun bir türlü, çsm de de sanırım jcm900 vardı hatırlamıyorum gitmedim duydum ama unutmuşum, rockmutfak ta marshall 3315 var az bulunanından. hatırladıklarım bu kadar şimdilik.
 
Ediz'cim teşekkürler.

STÜDYO DEEP'teki PEAVEY ve ENGL amfiler istenirse +5TL ücretle provalarda da kullanılabilir. Yani farzedin ki 2 ayrı stüdyomuz var, birinde lambalı amfiler diğerinde transistörlü amfiler var. Fiyatları da ona göre yani.
 
artline ın önünden dolmuşla 40 kere geçtim her seferinde gideyim bi çay içeyim muhabbet edeyim tanışayım geldi içimden, anladım ki çok şey kaçırmışım şimdi :D sallama çayla gelene sıcak su veriyor musunuz :) bu arada websitenizden vs. takip ediyorum ekipmanlarınız ve kombinasyon-uyum durumları şahane görünüyor, umarım bir gün kayda da geliriz o taraflara.
 
kayda gerek yok istediğiniz zaman uğrayın tanışalım:)
gitarları
şu mikrofonlarla
royer labs R121 ve 122(royerlabs ın sitesinden inceleyin mutlaka)
ayrıca sennheiser md421 ve shure sm 57 ile kaydediyoruz.
tabii neve 1073 dpa da mic preamp olarak oldukça
güzel:))))))bu preamp ıda web sitesinden inceleyin kullananlara bir bakın:)
 
sm57siz gitar kaydına asla gitmem zaten o artık tik gibi oldu :) eve gidince bi bakayım bilmediğim bir sürü ekipman var daha, tadına bakamadığım onlarca amfi :D En basiti mkII olan bi stüdyo bulsam teleferik çektirip evden hergün gidicem...ama nerdeeee
 
:)
video paylaşım sitelerinde ya da royerlabs.com da shure sm 57 ile royer 121 in kıyaslandığı videoları bir seyredin. royer 121 ve sennheiser md421 mikrofonlar sese büyük bir hacim katarlar ve çok doğal bir ses rengi vardır royer 121 in.
sm57 baya bi vızıltı kalır.....
mk II nedir cahilliğimi bağışlayın...
 
Artline iyiymiş ben de uğrayayım bir ara :D

Miragede jvm410h ma100c peavey in alltube bir amfisi var ama modelini bilmiyorum.El yapımı bir de bass amfisi var en değerli amfimz bu diyolardı :)
Benim muhabbetim iyiydi onlarda Ayhan abi kendi js customını vermişti :)
Davulları da gayet güzel birisi metallica oneın klipteki tama öbürü de pearlün üst seviye bir davulu(bağışlayın davuldan pek anlamam)
 
Geri
Üst