Yasağa Karşı Toplanıyoruz...

köpeklerden ziyade "sahipleri" toplatılmalı!!
bu köpekleri azdıran şahıslar hep kompleksli, ezik, ama olduğundan farklı görünmeye çalışan tipler. çoğunluğu da 'apaçi'.. köpeğini azdıranlar BÖYLE kardeşim, allahına kadar genelleme yapabilirim bu konuda!!
bir insanın özgürlüğü diğer insanların özgürlüklerine 'temas' edene kadardır! bu köpekler sokaklarda gerçek bir tehlike arzediyor. dolayısıyla evinde beslemediği sürece bu ezik 'sahip'ler bu 'hobi'lerinde özgür falan değiller!!
 
pitbull besleyenleri öldürüp işin içinden çıkılabilir, hiç değilse gerçek sorumlular da arada ölürler. Şaka bir yana tartışılacak bir konu değil, evimde sayısız hayvan besledim, köpekler de dahil buna ama yolda giderken bir pitbull görünce kendim ve etrafımdakiler adına tedirgin oluyorum, hayvanın içinde var o kin çünkü, gözlerinde var, en azından çenesine bir kilit takın hayvan bize tekme yumruk saldıracak değil ya zaten. ha sevimli yetişirse evet sevimli olur ama normalde bir pitbull durup dururken saldırabilir bunu da herkes biliyor zaten, bu bir risktir. yasaklanmış bir köpeği yetiştirmek gerçekten mantıksız, adam gibi yetiştirecekseniz tamamdır da karnını doyurup köpek yetiştirdiğini sanan yetiştiricileri öldürmek daha insancıl geliyor bana. Pitbull sevmiyorum, dogo arjantino bilmemneyi de sevmiyorum.
 
Geri
Üst