Ankara Kenan Usta (Yardım)

arkadaş başlığı açmışken bende bir soru sorayım bari.. fretleride değiştirmek istersem ve tüm bu ayarları yaptırırsam ne kadara patlar sizce?
 
300$ +KDV+VAT+IVA şeklinde fiyatlandırılacaktır...

Ama sadece sap ayarı ve köprü ayarı dersen sanırım en çok 60 lira ödersin.

Fret değişimi istersen istediğin fretin tipi ve kalitesine göre 150 amerikan papelini gözden çıkarmalısın en az
 
Arkadaş kenan ustayı fiyatını bilmiyorum lakin, okadar da fazla fiyat isteyeceğini düşünmüyorum. Birebir fret değiştirip fiyat söyleyebilicek olan var mı? Forumun gözü korktu yahu. Mesela Feridun abiye(http://www.mrcguitars.com/) Fret değişimi için bir jem yollamıştım.Sap ayarı, yeni teller full bakım bana 175 liraya patladı. kargoları koymuyorum tabi.

Fatih ustada forumda uğrarsa kaça çıkacağını sorarız.Sonuçta en düşük meblaya en iyi hizmeti almaya çalışıyoruz.
 
HaciGandalf sana şöyle söyleyeyim benim de neck thru saplı gitarım vardı ve üzerinde floyd rose vardı ve ben Feridun TANRIKUT' a (kendisi istanbuldadır ve türkiyenin en iyi luthierlerinden biridir) fret değişimi+sap ayarı+floyd rose ayarı+her türlü mekanik aksam temizliği burgular dahil+sapa ve gövdeye cila+sıfır tel 180 Tl tuttu yaklaşık 3 haftada yaptı bunların hepsini kendisini acele ettirmedim sakin sakin yapsın diye ve gitarım geldiğinde orjinalinden daha parlak daha canlı ve şaka yapmıyorum miss gibi kokuyordu :) ayrıca ben 6130 numara fret çaktırtmıştım yani alçaktır baya ve tel yüksekliğini 1.4 mm ye kadar indirdi 24. perdede hiç bir cızlama da olmadan sert tuşelerde bile çok net ses alabiliyorum.. Kendisine ulaşmak için öm yoluyla ulaşabilirsin ayrıca fretler hakkında çok falza araştırmam var o konuda da danışabilirsin Feridun beyi de araştırabilirsin kendisi işinde çok iyidir her türlü bilgiyi öm yoluyla atabilirim..
 
Geri
Üst