Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

4lR5Y4.jpg

Bende paylaşayim. Şimdilik son hali gibi..

Çok güzel olmuş ama tuneri ya en başa ya da en sona koyun. Amaç sessiz akord etmekse bu bağlantı olmamış gibi :)
 
Hof ayni anda iki cikis veriyor. Biri amfiye giderken digeri tuner'a gitmiş. Tuner hep aktif sanirsam. Hangi notaya bassa goruyor olmali. Fakat akordlarken bu sekilde disari her daim ses gidecektir.

Bir de bu tip stereo pedallar, iki baglanti takildiginda bir tarafa sadece tek tarafin sinyalini gonderir. Bu konuda da efekte degisiklik olma ihtimali var (TC Electronic HOF icin bilemiyorum).
 
Mümkün olduğunca sıralamada az pedal olsun diyerekten tuner ı pedal zincirine dahil etmek istemedim. Evet tuner her daim açık.
Ufak tekef kablo değişimi haricinde sanırım uzun sure dokunmam gibi geliyor.
 
Yanlış yerde soruyorum şimdiden affola ama. Bu cihazlarınızı - amfilerinizi - güç kaynaklarına bağladığınız çoklu priz nasıl olmalı? EMI - RFI filter özelliği olan çoklu prizlerin gerçekten bir etkisi var mıdır dip gürültüsünü azaltma konusunda?

Teşekkür ederim.
 
Sonunda setup'ı azalttım, ama delaysiz olmuyor :D



Polytune: Bilmeyen yok, değerini geç anladım. Oldukça güzel alet.
Xotix Wah: Denediğim en iyi wah. İnanılmaz bir range, hem clean hem drive'da.
Mxr Custom Comp: Basit ama oldukça kullanışlı. Tonu yemiyor. Yine de aklımda hala Ibanez Cp9 var, unutamıyorum nomissızı.
Xotic BB: Açıkçası umduğumu bulamadım. Sağ üst köşede duran Cmatmods Brownie'yi tercih ederim. Brownie hem gain olarak hem hacim olarak daha tatmin edici, 9v'ta bile. 18v'ta deneyemedim, ama sonucun çok daha iyi olacağı aşikar.
Boss Ce5: Bilmem kaçıncı alışım, oldukça güzel bir chorus. Ucuza bulunca kıstırın.

Bana pedal denemem konusunda yardımcı olan @ilkinkazan ve @mego1 e buradan tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)
 
BB Preamp'i tek başına drive pedalı kullanmaya çalışmak yavan olabiliyor. Booster olarak ise benim denediğim en iyi pedallardan bir tanesi.

Kesinlikle. Booster olarak çok güzel sonuç alıyorum zaten ama sadece booster olarak kullanmak benim için biraz lüks, o görevi görebilecek daha ucuz seçenek olarak Bad Monkey var elimde zaten. Hoş Mesa'nın pek boosta da ihtiyacı yok zaten :)
 
Geri
Üst