Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

Dün instagram'da paylaşmış analog mike ben de orada gördüm. Nasıl merak ediyorum ben de...
instagramim yok ama ellerindeki mullardlar tukenmeden parayi denklestirip siparis vermek pesindeyim
videolardan izledigim/ dinledigim white dot'u sevdim en cok, silikonlardan ziyade. mullardin hic videosu yok ortada ama en yakini bu olacaktir diye dusunuyorum
bi de mullard candir, hep istedim bi gz34 rectifierim olsun diye olmadi bu ucundan tutayim bari :)
ondan sonra da sirada ya bi prince of tone var ya da
Klone V2
 

Ne olur, ne olmaz, biz önlemimiz alalım da... :android:

49671.jpg
 
Ben fazla wah kullanmıyorum ama benim işimi görüyor. Şikayetin tonundan olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten güzel. Şikayet switch olsa gerek. Kullanım açısından alışılmış Cry Baby gibi değil. Yoksa kaliteli, made in USA, true bypass bir wah.
 
Bu da benim ekipmanın son durumu :)
@hackeiommi
@devastator
@CrimsonKing
Nickli arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim bir çoğu ile uzun konuşmalar yapıp nasıl buluruz nasıl yaparız konuşmaları yaptık epey bir uğraştık hackeiommi ile çok sohbet ettik özellikle gilmour tonları olsun ampli önerileri olsun pedal önerileri olsun :D devastator sağolsun ben rat ararken kadir adlı arkadaşımız ilanı koyar koymaz bana direk ilanı ışık hızında atması :D crimson ile ram's head hakkında uzun sohbetler ettik bulmam konusunda baya bir yardımcı oldu fakat rat vs derken bütçe harcandı ve hala alamadım :) Şuan da eksik olarak gördüğüm şeylerin başında tuner pedal,Carl Martin Surf trem, Ram's Head bunlar da tamamlandı mı beni bir süre götürür diye düşünüyorum :) Bir kaç yıldır forumlarda yazmıyordum ve burada ki üyelik tarihim de baya eskidir fakat pek bakmıyordum tekrar döndüğümde burada çok güzel insanlar olduğunu söyleyebilirim insanların çoğu karşılıksız bir şekilde fikir verebiliyor. Uzun lafın kısası son hali bu :)

 
Geri
Üst