T & T Sisters RF 30 WH Elektro Gitar ve Ses Örneği

Rf20 kullanmadım açıkçası o yüzden yorum yapmam zor ancak, şöyle bir şey söyleyeyim : bu tip ucuz, yılların üreticisi olmayan, markası geçici gitarlarda kalite standartı bulmak çok zor. Yani aynı modelde bir gitarı diğerine kalite olarak benzemeyebiliyor. Benzerlikten kastım, ses değil de kalite olarak. Zira en büyük gitar üreticilerinde bile, bir gitarın sesi diğerine benzemeyebiliyor bu normal. Ama sap ölçüleri hardware şu bu hep aynıdır.

Ben başlığı da bu sebeple açmıştım zaten. Denemiş, şansıma güzel bir tanesi denk geldiği için almıştım. Keza, aynı dükkanda aynı seri, yani rf30 dan bir iki gitar daha denemiş sapını vb hiç beğenmemiştim. Yani işin özü en güzeli gidip deneyip karar vermeniz. Bakarsınız denk gelir rf20 de, rf30 dan çok daha iyi bir gitara bile denk gelebilirsiniz veya bulamayabilirsiniz. Dediğim gibi maalesef bu tip üreticilerin pek kalite standartı yok, en güzeli gidip denemek. :)
 
Ys​
Ya bu marka budalaliği bana çok salakça geliyor. araştirirsanız bir çok mexico strattan daha iyi ÇİN squier bulursunuz. sonuçta bu gitarlar fenderlerde kullanılan ağaçların kalıntıları birleştirilerek yapılıyor. bu yüzdendir ki tamamen sağır amerikan fenderler olduğu gibi yine ağaç yüzünden deli dehşet squierler, sx ler, tt sisterslar jd brotherslar v.s. lar v.s. lar çıkıyor.

gidip araştiracaksın alacaksın kıyaslayacaksın zaten %60 parmaklar %20 gitar %20 amfidir kanımca..
 
Geri
Üst