2010 Dünya Basketbol Şampiyonası

Rakip Fransa.Sevindim Yeni Zellanda'nın çıkmamasına.Fransızları dağıtırız inşallah.Ama sonrasında Slovenler gelecek büyük ihtimal işte onlar tehlikeli.İstanbul'da apayrı bir seyirci olacak gaza gelmeliyiz,gaza getirmeliyiz.
 
Gruptan 5'te 5'le çıkıp, İspanya'yı yenmeyi başaran Fransa ile eşleşiyoruz... Enteresan turnuva oluyor ama bir o kadar da zevkli. Sırbistan-Arjantin maçı harikaydı dün. Turnuvanın başında olduğu gibi şimdi de yarı final geçiyor içimden. Ondan sonrası allah kerim. Formumuzu sürdürürsek yarı finale çıkmamamız için hiç bir sebep görmüyorum.
 
Cantstandya demiş ki:
Sırbistan-Arjantin maçı harikaydı dün.

ha ben de onu diyecektim unutmuşum.O maç turnuvanın en kaliteli maçıydı belki de.Gerçi "Scola vs Kristijc" maçı oldu.İki ekip de tehlikeli,ben bunların yarı finale ulaşacağından eminim.Turnuva ise çeyrek final ile beraber gerçek anlamıyla başlayacaktır.
 
Vay arkadaş turnuvaya bilet bulamıyorum bi türlü.Yarı finale de bilet arıyorum 3 adet.Eğer elinizde bilet mevcut ise ,makul fiyatta, lütfen ulaşın bana.
İyi bayramlar dilerim hepinize..
 
arkadas ceyrek final macında 27 sayı fark attık harbi uçuyoruz. gerçekten de bu savunmaya hiç bir takım dayanamaz bu şampiyonada sırbıstanı keza geçeriz yine bu savunma devam ederse ki ben amerikanın yada arjantinin de bu savunmaya önlem almalarını zor buluyorum. galiba şampiyonuz :)
 
Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri, Kerem Tunçeri! :)

Helal olsun hepsine! Heyecandan yerimde duramadım son dakikalarda. Valla helal olsun, diyecek bir şey yok.
 
Beklenen bir sonuçtu benim için... Ama Sırbistan maçı da dahil olmak üzere sanki şutlarda başarısızlık vardı, aşırı olan bir başarısızlık.
 
Geri
Üst