Ses Mühendisi Olabilirsiniz

B

babsent

Kayıt yaparken grubu dinlersen daha iyi kayıt alınabiliyormuş. -Avustralyalı bir mühendis.

 Bir kez daha alalım çünkü öteki iyi mi kötü mü bilemeyeceğim.  ünlü bir mühendis.

 Bunda çok gitar var, radyolar çalar mı emin değilim. Ünlü bir menejer.


Eğer..

Eğer geçen ay kullandığınız cihazların her birini tek tek hatırlıyor fakat dün akşam ne yediğinizi hatırlamıyorsanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer bir şey tamir etmeye çalışırken tamamen bozduysanız ve aylar sonra sorunun aslında ne olduğunu fark ettiğinizde o şeyi çoktan attıysanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer bir şeyin nasıl çalıştığını çözmeye çalışırken bozduğunuz olduysa mühendis olabilirsiniz.
Eğer bir problemin  yazılımsal ya da donanımsal- çözülmesi için civarında bulunmanız yetiyorsa mühendis olabilirsiniz.
Eğer ABDnin resmi dili Latin kökenli bir dil olsun ki terimleri rahatça kendi dilinize uyarlayabilin istiyorsanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer her gün kullanılan sıradan objelerde şablonlar görüyor fakat o objelerin insani kullanım şekilleri aklınıza hiç gelmiyorsa mühendis olabilirsiniz.
Eğer cep telefonunuz 10 yıllık televizyonunuz 20 yıllık kanepeniz 50 yıllık oldukları halde kullanılabiliyorlarsa fakat 1 yıllık bilgisayarınız çalışmıyor diye yenisini alıyorsanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer yapılacak işlerinizin listesini elektronik ortamlara yazıyorsanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer yeni insanlarla tanışabilmenizin tek yolu onların yeni satın aldıkları cihazların kurulumuna yardım etmekse mühendis olabilirsiniz.
Eğer öğretmenlerinizin en basit hatalarını bile düzeltiyorsanız mühendis olabilirsiniz.
Eğer insanlar cihazların sizin kullanımınızdan sonra eskisinden daha iyi çalıştığını söylüyorlarsa mühendis olabilirsiniz.
Eğer insanlar ne iş yaptığınızı ve eğlenmek için neler yaptığınızı sorduklarında ikisine de aynı cevabı verebiliyorsanız mühendis olabilirsiniz.
 
Geri
Üst