Elektro gitarın ağacının türünü nasıl anlarız ?

Arkadaşlar bir gitar almak istiyorum,200 lira 2.el ve V kasa...
V kasa çok sevdiğimden ve fiyatı da ucuz olduğundan almak istedim
ama markası yok satan kişi de gitar hakkında hiç bir şey bilmiyor
Tonlarını dinledim hoş ama Distortion'ı biraz kötü geldi fazla sert değil

ben bir şey merak ediyorum bu gitarın ağacının ne olduğunu nasıl anlarım ? eğer ağacı iyiyse manyetik takıp gitarı adam etmek istiyorum :)

bu arada izmir'deyim
 
Ağacı iyiyse dediğin şöyle bi ihtimalde var maun olup, artıklardan yapılmış 13 parça bi gitarın adam olacağını sanmıyorum :D
 
arkadasim ne ugrasiyorsun bir de manyetik takmak falan, 200 lira ona ver, bi de manyetik tak adam et falan, ne yaptin sen ya.. Param yok bahanesi cok komik. O aldigin gitari satabilecek misin bakalim yoksa elinde mi kalacak. Belki yaptigin yatirim elinde patlayacak ? Ucuza aldim diye sevinirken en az %50 iceri gireceksin. Dogru duzgun bi sey al ugrasacagina. Agaci neymis. 200 liralik gitarin agaci ne olacak ? En kalitesiz mal kullanildigi belli iste. 200 lira ne ya? 380 liraya EMG HZ li gitar satiyorlar forumda. Gormedin heralde sen.. Schecter var ibanez var guzel guzel modeller.. git onlara bak derim.
 
Anca şekli olur zaten başka bişeyi olmaz açıkcası senin gibi adam piyasada çok şekile önem vermekmiş çalamayacaksın bile, sahne gitarı olur anca oda en azından japon jackson olacak.
 
yahu sadece sekli icin gitar almak nasil bir mantik arkadasim. V Kasa ne ki ? Git en uyduruk V kasalardan 0 al o zaman. Manyetik takmakla da ugrasmazsin. V kasa sana sekil geliyor baskasina gelmeyebilir.. 200 liralik gitarin ne kadar karizmasi olur sen kendine sor bakalim. Yalan mi ?
 
markasiz bir gitar sadece V kasa, agacinin kalitesini nasil anlayacaksin abi sormasi ayip ? Oradaki 200 Tl bile tartisilir. Sahibi oyle istiyormus yani.. Is gorur olmasini neye baglayacaginizi merak ettim. Lisansli floyd rose ve sperzel burgular falan mi cikacak gitardan :)
 
Anlayan birini götürürsen o farkeder tondan iyi gitarı.Markasız diyorsun iyi bişeyde çıkabilir belli olmaz.Şekil konusunda da yıllardır rhoads kullanıyor çok rahat, sahne gitarı flan değil bildiğin rahat ediyorum.
 
Bu gitarın distortionu güzel demişsin distortionu farbrika çıkışlımı koymuşlar?!?! :D

kulağın sağlam değilse boyayı kaldırmadan anlayamazsın ama gitar sen gitarın tonunu distortion ile ölçüyosun bence salla :D

o güzel gitardır 200 liraya naapıcan zaten v kasayıda seviyomuşsun... al gitsin hevesin geçsin en azından :D
 
Geri
Üst