Scarlett Johansson

Beyler Scarlette' ı çok büyütüyorsunuz, sene 2003 falan Amerikadayım tanıştım Scarlette ile bir bar da.. Öyle geldi kendisi asıldı hatta, o zamanlar ünlü de değil çok, uğraşıyor garibim.. Yalnız ''iç'' dünyası çok iyi.. Her neyse bir iki ay takıldım bu hatunla, baya bir münasebetimiz oldu, çok da ateşli yaramaz şey.. Ama dediğim gibi kültürel olarak insana hiç bir şey katmıyor, hem bizim kızlarımız çok kültürlüler bakma sen onların kezban duruşlarına, kültürleri her yerlerinden akıyor.. Bu Scarlette, Lindsay Lohan, Halle Berry falan hepsiyle takıldım ben, ama işte insan yinede bizim kızlarımızı tercih ediyor.. Güzellik bile bizimkkk...... Uyandım..Sabah olmuş işe gideyim bari..
 
Hahah siz adamı ipe götürürsünüz ulanlar.

Lambalıları hallettik de, benim favorim olan Jackson RR 3 kasa için nasıl bir çözüm üretsek pek muhterem çalgıcı forumdaşlarım?
 
Aga, şimdi milletin gözünün bilincinin içinde sarılar, lambalar uçuyor. Sen de üstüne RR, V kasa falan deme, akla olmadık şeyler gelebilir ve forum tarihinin en ilginç ve acaip hatta sıkrinşatlık çözüm önerileri ile karşılaşabilirsin :D
 
Ya hackeiommi reyiz bırak allasen, ilk fotoğrafı şakkadanak diye ortaya koyan sensin, ondan sonra tansiyonu kontrol etme amaçlı sağduyulu ağızlara giriyorsun olmuyor.

Gidiyorsak sonuna kadar gidelim icabında :D
 
Sana, gitarını sıcak tutmak için soğuk iklimlerden hardcase gelsin çözüm olarak o hal, şöyle beyaz beyaz kürklü mürklü :)


keep-calm-and-love-russian-girls-3.png
 
İşte ruh bu : )

Bunlarla hep oturur Ryche'dan Roads to Madness söylerim ben, back vokal yaparlar bana.

Şarkı bitince biz de beraber deliririz elbet bir yerde, çok mu?
 
Waters Johansson'a "aptal sarışın" muamelesi çekmiş, olay bu:) Scarlett gibi tipler politik açıdan cahildir genellikle, İsrailli şirket parayı vermiş o da oynamış reklamında filan... Sonra'da Batı Şeria'daki bir İsrail faaliyetini "barış için eşsiz fırsat" filan diye yorumlamış. Şapşal işte:) Waters da bir tür "görüntün iyi de için boş canım" demeye getirmiş:)
Dünyanın büyük bir kısmının Ortadoğudaki güç kavgalarını anladığını sanmıyorum; onlara ne sunuluyorsa o kadarını görüyorlar. Herkes de Waters kadar politik ve duyarlı değil elbette...
 
Yalnız bu illnino hep kritik başlıkları hortlatıyor, farkındaysanız zamanda yolculuk başlığı bir hortladı forum karışmıştı, şimdi de Ortadoğu'ya geldik bile; bundan sonra sırada hangi başlık var Hababam Sınıfı mı? : )

Ayrıca örnek verdiğim şarkı müthiş çağrışım yaptı, 2-3 saatten beridir The Warning dinliyorum. Artık olamayacak albümlerden biri, ilk dinleyişimin üzerinden 16-17 sene geçmiştir, hiç mi eskimez ve hep mi aynı duyguları verir...
 
Yalnız bu illnino hep kritik başlıkları hortlatıyor, farkındaysanız zamanda yolculuk başlığı bir hortladı forum karışmıştı, şimdi de Ortadoğu'ya geldik bile; bundan sonra sırada hangi başlık var Hababam Sınıfı mı? : )

itiraf ediyorum. @illnino aslında geçen yıl forumda kendisini kıskananlar tarafından vurularak şehit edildi. yerine ermeni asıllı yunan Yahudi mason ajan provakatör haim illninoyanis getirildi. yoksa bu kadar başlık hortlatmaya ne gerek vardı?!!
 
Geri
Üst