Blind Guardian - 2 Nisan Cumartesi 2011 - Istanbul

Daha çok var, kim öle kim kala ama buna da gidelim yani değil mi. Bu sefer kaçırmak istemiyorum. Artık konserlerde ne çalıyorlar, hangi zamanlarından takılıyorlar bilmiyorum ama; Majesty, Journey Through the Dark, Time What Is Time gibilerine dokunduruyorlardır umarım.
 
Onlar çok oldschool beklentiler. Ben de bizzat I'm Alive, Bard's song-The Hobbit falan isterim ama son albüm ağırlıklı Nightfall destekli olur gibime geliyor liste. Aralarda Valhalla, Mordred's Song gibi konser performansıyla ayrı güzel şarkılar da bekliyorumdur. Her halukarda eşlik etmesi çok keyifli bir konser olacağı kesin.
 
Hebeyav, The Hobbit ile I'm Alive da beklentilerim içinde. Olmaz mı diyorsun Hilmi abi? Son albüm ağırlıklı Nightfall destekli ise, kötü Güntekin. Neyse varsın olsun.

Damned For All Time, Traveler In Time, Goodbye My Friend, Quest For Tanelorn, Another Holy War; bunlardan da isteriz yani. Şöyle bir bakıyorum, Tokyo Tales'i komple istemişim ben neredeyse.

Son albüme açılalım en iyisi; ama Iced Earth ve Blind Guardian'ın son hallerine bir türlü ısınamıyorum. Eskisi gibi şeyler kaydetseler şenlenir buralar. Iced Earth'ü de allah mı söyletti ne... :D
 
Jon ile Hansi konuşmuşlar, haberler iyi. Yeni bir Demons albümü için çalışma kararı almışlar ama henüz ses yok.
Son albümde bir Sacred Worlds var, Sacred denen oyun için yaptıkları şarkı. Önce oyunla birlikte kısa bir versiyonu çıktı. Sonra albümde elden geçirilmiş 9 küsür dakikalık versiyonunu kullandılar. Epik resmen. Genel anlamda güzel aslında albüm. Gene de Nightfall in middle Earth'ten Mirror Mirror, Into The Storm, Time Stands Still (Lord Of The Rings konsepti de düşünüldüğünde) fazlasıyla şahsımı mutlu edecektir. Ulan çok sabırsızım aslında, askerdeydim önceki konserde :)
 
Geri
Üst