Gökalp Baykal

bir akadaştan aldım albümü çok hoş parçalar var gerçekten bence sıkı bir albüm olmuş özellikle bir şans daha isimli parçası bilen duyan varmı bu adamı biryerlerde çalarmı acaba blues dinleyenlere tavsiye ederim
 
gökalp baykal yaklaşık 10-12 yıldır rock müzik piyasasının içinde ama şimdiki yeniyetme gruplar gibi ün peşinde koşmadığı için pek ortalarda görünmedi..isimlerini bilmem ama sağlam parçaları vardır..yayınlanmış sanırım 4 ya da 5 albümü var..en son zardanadam ile birlikte sevgililer günü adlı bir ep-demo yayınladı...
 
Yazmadan edemedim..

Varmak, istediğin yer neresi?

Müziğe şimdi ayırdığım vaktin 3 katını ayırmak isterdim. Tabii, hayat şartları yüzünden hem müziğe hem yazarlığa yeterli önemi verebildiğime inanmıyorum.

Daha çok sayıda insana hitap etmenin ya da edememenin sebebi medya mı?

Kimbilir, medyanın eline düşüp de diğerleri gibi şişelenip rafa dizilmek yerine, çatılardan, yağmur oluklarından akmayı her zaman tercih ederim.

Röportaj H. Levent Erseven tarafından yapılmış Stüdyo İmge dergisinin Nisan 1993 sayısında yayımlanmıştır.
tamamı için: http://www.gokalpbaykal.com
 
ya evet çookkkk fazla yazılmış ne yazıkki insanların değeri anlaşılamıyo günümüzde rekam yapmak isteyenin işi olmayacağına göre burada bu sayfalar az ama öz olacak

yeni nesil yetişebildiği kadar takibinde gökalp baykal :)
 
Çıtırların rockçı diye dinlediği adamları cebinden çıkarabilecek muazzam müzisyen Atlasta bi kasetçide zar zor bulmuştum albümünü sene bilmem kaç, Yabancılar'ı şiddetle tavsiye ederim..
 
Öncelikle size sonuna kadar destek veriyorum bu konuda, Gökalpin ilk albümünü almak için özellikle İstanbula Atlasa gitmiştim ve ondan sonra kaç kere bir arkadaşıma verip yeniden aldım hatırlayamıyorum ama şuan İstanbul dışındayım ve başka çarem yok sanırım, ayrıca gösterdiğiniz hassasiyete teşekkürler. Kaldıki en zor şartlarda müziğin peşinden koşan bi insanı yine en iyi bir müzisyen anlamalıdır.
 
Dün akşam dreamtv'de yüxexes adlı programdaydı keyifli performanslar izledik.

Yayının canlı yerine banttan ve milli maç günü konuk gökalp baykal'ın seçilmesi bize bu kadar mı önem veriliyor dedirtti malesef.

Programın tekrarı pazar gecesi 22'de , kaçırmayınız.
 
Geri
Üst