80 Kalibre

K

KaraEksen

Merhabalar ''TurkRock'' ben 80 Kalibre Resmi Fan Topluluğu ''KaraEksen'' kurucularından Kadir Urhan daha önceki başlık güncel ve yeni değil bu nedenle yeni bir başlık açarak hem 80 Kalibreyi hemde onun adına açılan resmi fan topluluğumuzu sizlere tanıtmak istiyorum

KaraEksen : 80 Kalibre grubunun fanları için kurulan bir topluluktur Kurucular : Kadir Urhan , Erolcan Özdemir ve Berk Bulut ' dur.

80 Kalibre : 80 Kalibre , çalışmalarına 2007'de bir 80'ler heavy metal cover grubu olarak başlamıştır ve ismini de bu şekilde almıştır. 2008 yılında beste çalışmalarına başlayan grup 'Kurtul Zindanından' isimli promo albümünü çıkarmış, Kadıköy ve Taksimde çeşitli müzik marketlerde sınırlı sayıda satışa sunmuştur. Bu promo albümün başarısı ile pek çok festivalde sahne almış ve YarisFest yarışmasında finale kalmıştır. 2009 yılında baştan yapılanan grup kendi stüdyosunu kurmuş ve müzikal olarak daha sert ve teknik bir yapıya kavuşmuştur. Bu sene için de çok az konser veren , daha çok stüdyo da provalara yoğunlaşan 80 Kalibre, daha büyük bir çalışma mekanı için 2010 yılında kurdukları stüdyoyu bırakarak yeni bir stüdyo kurmuştur. Burada daha çok kayıtlara yönelen grup pek çok yeni beste yapmıştır ve müzik hayatını halen burada sürdürmektedir.

Grup Üyeleri : Hidayet Can Özcan , Cem Ceyhan , Caner Öner ve Serkan Bilsel ' dir.

92437202.jpg




Grup Resmi Sayfaları : www.80kalibre.com veya www.seksenkalibre.com
www.myspace.com/80kalibre , http://www.facebook.com/pages/80-Kalibre/31127760643

özellikle '' http://www.facebook.com/pages/80-Kalibre/31127760643 '' sayfasından grubun kendi şarkılarını ve yaptıkları coverları dinleyebilir ayrıca gelişmeleri güncel olarak takip edebilirsiniz...
 
Çalışmalarınızı umarım aynı şekilde sürdürebilirsiniz,kendi dilinde müzik yapmanızı çok takdir ediyorum en başından beri.Allah utandırmasın,kolay gelsin :)
 
Merhabalar,

80 Kalibre' nin resmi menejeri olarak grup hakkında güncel birkaç detay vermek isterim.

Grubumuz 2007 de kurulmuş ve çizgisini bozmadan günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Grup; "Bitmeyen Gösteri" adlı albümde 3 adet Türkçe sözlü Metal Besteleri ,albüm sürecinde yaşananların an be an çekilen videoları, gitar tabları ve eğitimleri ve albüm görselleri ile farklı bir konsepte imza atmıştır.

13 Nisan'da KIBRIS'da
Death Park Fest @ OLD TUNNEL ROCK BAR kapsamında sahne alacaktır.

Grup Üyeleri :
Hidayet Can Özcan (Vokal/Gitar)
Selim Işık (Lead Gitar)
Özgür Can Köksal (Bas Gitar / Back Vokal)
Serkan Bilsel (Davul)

Grubu Takip Etmek İçin;
www.Twitter.com/80Kalibre

www.Youtube.com/80Kalibre

www.Myspace.com/80Kalibre

www.Facebook.com/80Kalibre

www.Formspring.me/80Kalibre

www.Reverbnation.com/80kalibre

https://www.facebook.com/80Kalibre

Her Türlü Konser ve Etkinlik için Menejerlik:
Nevin METİN 0534 060 17 31
 
Geri
Üst