Headstock Quartet

Grup 2009'da birbirini uzun süredir tanıyan 3 arkadaşın bir terslikten ötürü(eksik elemanlı kaydın tarihinin ertelenememesi diye özetlenebilir) sıfırdan şarkı yapıp(medeniyetler çatışması) aynı gün kaydetmesi sonucunda aldıkları keyfin sonucu olarak Headstock Trio adı ile kurulmuştur.

2010 senesinde de hem gitar + vokal'in yükünü hafifletmek hem de yaptıkları müziği daha genişletebilmek amacıyla gruba klavye eklerler.Tabii ki isimleri artık Headstock Quartet'tir.

Provalar yapıldıktan sonra ilk olarak ensemble rock yarışmasına katılan grup rock n' dark izmir bölge finalisti Poker ve çok güçlü bir grup olan Dreamforge'un önünde 1.lik alarak ilk sınavını vermiştir.

Grup üyelerinin yarısının İstanbul'da yarısının İzmir'de oluşu konserlerin az olmasına sebep olsa da birbirleriyle çok iyi anlaşmaları ve tatilleri iyi değerlendirmeleri bu durumun olumsuzluğu biraz olsun ortadan kaldırıyor.

Headstock Quartet rock ve funk müzik çalan bir toplulukur..dinlemek için:
www.myspace.com/headstockquartet

Facebook sayfası için; arama butonuna headstock quartet yazmanız yeterlidir..

Grup üyeleri:
Alp Alptekin - Gitar + Vokal
Raul Kanyas - Bas Gitar
Ozan Çirkinoğlu - Davul
Furkan Şahin - Tuşlu Çalgılar + Back Vokal


not: 'Trio' 3 kişilik,'Quartet'4 kişilik orkestra demektir,genellikle jazz toplulukları bu isimleri kullanır.

kişisel not:
-her türlü yoruma art niyet olmadığı sürece açığız..
-kayıtlar sadece demo kayıtlardır..ancak şarkıların telif hakları bizdedir..araklandığını gördüğümüz vakit yasal işlem uygulayacağız..
 
Geri
Üst