The Quest (Symphonic - Progressive Metal) Ankara

Progressive-Symphonic Metal

Üyeler:Soprano Vocals : Pelin Arıca
Brutal Vocals : Gencay Genç
Guitars : Onur Usta
Guitars : Ercüment Kısa
Bass Guitars : Gamze Tanyolu
Keyboards : Ramtin Halilzade
Drums : Eray Evcil


The Quest 2009 yılının Nisan ayında Onur Usta, Anıl Kılınç ve Gencay Genç tarafından kurulmuştur. Progresif ve Senfonik öğelerini bir araya getirerek kendi tarzını yaratmayı amaçlayan The Quest, Serdar Emre Ünsal ve Gamze Tanyolu ile yoluna başlayıp, gerek besteleri gerekse konser ve performanslar üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaya başlamıştır. Bir süre
bu kadro ile çalışan The Quest, çeşitli sebeplerden ötürü elemanlarından birkaçı ile yollarını ayırmış, ve yeni eleman arayışına girmiştir. Bu süreçte Ege ve Ramtin ile tanışan grup beste çalışmalarını hızlandırmıştır. Son olarak Ercüment, Pelin ve Eray'in de gruba katılması ile mevcut kadrosuna kavuşmuş olup, çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.
Katkılarından dolayı grubumuzun eski üyelerine teşekkür ederiz.


The Quest was founded by Onur Usta, Anıl Kılınç and Gencay Genç on April 2009. The Quest , which purpose to make its own style and sound with mixing progressive and symphonic music staff, started its career with Serdar Emre Ünsal and Gamze Tanyolu and also intensively began to practice for concerts and composing its own music.
The Quest practiced with its current members for a while but it seperated their ways from some of their members because of some reasons and attempt to find new band members. In this time, the band met with Ege and Ramtin. After that The Quest accelerated composing its own songs. In the end, with Ercüment Pelin and Eray's joining, the band had its current members and The Quest is determined to resume the job as fast as before.
Special thanks to ex The Quest members for their contributions.


www.myspace.com/thequestofficial
 
The Quest olarak yeni bestemiz "Embark on a Perennial Grief" i yayınladık.
Şarkıyı aşağıdaki linkler üzerinden dinleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar oluruz.
icon_biggrin.gif


http://www.youtube.com/watch?v=X9QuFQjg9Kw

Myspace: [URL='http://www.myspace.com/thequestofficial']www.myspace.com/thequestofficial
Facebook: https://www.facebook.com/TheQuestOfficial
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/thequestofficial
Pure Volume: http://www.purevolume.com/TheQuestOfficial
Sign Me To: http://signmeto.roadrunnerrecords.com/artists/the-quest
[/URL]
 
2009 yılında kurulan ve Gotik/Senfonik/Progressive Metal öğelerini olabildiğince uygun bir biçimde bir araya getirme meziyetine sahip grubumuz için yeni bayan vokal ve klavyeci aramaktayız.

Grubumuzun halihazırda 3 adet kayıtlı bestesi bulunmaktadır. İsterseniz aşağıda vereceğim adreslerden dinleyebilirsiniz.

Aradığımız özellikler:

Bayan vokal için;

-Yaşı önemsiz olmakla birlikte kişiliği oturmuş ikili (Grubu varsayarsak yedili) ilişkilerde olgun ve analitik düşünce sahibi karakter yapısında,
-Müzikal kariyer olarak çok büyük işler yapmış olması önemsizdir önemli olan enstrümanına hakim olmasıdır,
-Yeni beste yapımında yardımcı olabilecek nota bilgisi olmasa bile müzik kulağına hakim,
-Gerektiğinde şehirdışı/yurtdışı konserlere gelebilecek, aile baskısından uzak, mümkünse geç saatteki provalarda sıkıntısı olmayacak (Geç saatten kastımız 20-22 arası stüdyo provaları örneğin),
- Özellikle bir ses aralığı seçeneği mevcut değildir fakat alto arkadaşlar söylemekte sıkıntı çekebilirler daha çok soprano/mezzo aralığında yazılmıştır şarkılar.
-Bayan vokalimiz için sadece ses önemli değildir. Göze hitap etmesini istememiz grubumuzun yüzü olacağından ötürü bir ayıp olarak değil bir gereklilik olarak karşılanırsa ve mümkünse önyargıdan uzak bir şekilde değerlendirilirse seviniriz. Profesyonel bir iş yapmaya çalışıyoruz mümkünse karşı taraftan da aynı şekilde davranış arz ediyoruz:)

Klavyeci adayı arkadaşlarımız için;

-Bayan vokal kısmına yazdığım ilk 4 madde harfi harfine geçerlidir.

Gruba ulaşmak için ister bu profili isterseniz de;

[email protected] (Msn aracılığı ile)
[email protected] (Mail aracılığı ile)
0506 270 11 33 (Telefon aracılığı ile)

kullanabilir ve ulaşabilirsiniz.

Grubu tanımak isterseniz de;

http://www.facebook.com/TheQuestBand
http://www.reverbnation.com/thequestofficial
 
Geri
Üst